Hvordan å montere en Moen kran strålesamleren

January 20

Hvordan å montere en Moen kran strålesamleren

Når du tar Moen kranen strålesamleren av kranen til ren sedimenter fra skjermen, er det viktig å holde alle bitene sammen. Strålesamleren på kranen introduserer luft i din vannstrømmen, som opprettholder eller selv øker vanntrykket mens du bruker mindre vann. Bakgrunnsbilder tidligere bare hadde en skjerm og en vaskemaskin. I dag, har bakgrunnsbilder ulike deler inkludert en flyt begrensning og en mikser. Det er ikke vanskelig å montere din Moen Tappekran strålesamleren når du har alle deler foran deg.

Instruksjoner

•Plasser kroppen av strålesamleren på en flat overflate med tappekran slutten mot deg. Angi ytre bolig i selve strålesamler. Ytre huset er nesten like høye som strålesamleren kroppen og vil ha svømmeføtter på én side. Velg finnene ned når du installerer i kranen kroppen.

•Still skjermen i midten av ytre boliger og sett foringen inn ytre huset og rundt på skjermen. Foringen er smal og har en liten åpning og en større åpning. Når du setter inn foringen, plassere mindre åpningen i den ytre kroppen og rundt på skjermen.

•Lokk som kan klikkes flyt begrensning på mikseren. Flyt struping er flatt med ett hull i midten. Mikseren har flere hull og har en form som ligner foringen. Toppen av mikseren blir siden med den større flat overflaten.

•Plasser gummi skive inn foringen sett blandebatteri og flyt struping inne vaskemaskinen. Trykk på mikseren til det seter i foringen. Toppen av strålesamleren montering vil være flush.

•Thread strålesamleren montering i slutten av kranen tut til den er hånd stramt. Slå strålesamleren ¼-sving med en kanal låse tang.