Hvordan å montere en Light Fixture en utenfor slagg blokkere veggen

March 9

Legge til en veranda lys eller utvendig sconce på hjemme, krever noen ganger montering direkte til veggen. Selv om de fleste inventar har montasjeplater linjen med eksisterende Kabelforgreningsbokser, er det tider når monteringshullene bare ikke er justert. Montering en light fixture en utenfor slagg blokkere veggen når monteringshullene ikke linje opp, krever bruk av betong skruer. Betong skruer har spesielle tråder som bite i betongen å skape en solid tak for lette fixtures. Betong skruer og mur biter er tilgjengelig på oppussing centers.

Instruksjoner

•Plasser monteringsplaten av nye kampen over koblingsboksen, lining opp platen monteringshuller med gjenget hull på koblingsboksen. Fest monteringsplaten til koblingsboksen med medfølgende festeskruene og en stjerneskrutrekker.

•Hold monteringsplaten over koblingsboksen og mot slagg blokkere veggen, hvis monteringshullene ikke linje opp riktig. Merke monteringshullene på veggen med en blyant. Ta monteringsplaten.

•Sett litt mur i din drill som er litt mindre i diameter enn betong skruene du montere platen. Bore et hull på hvert merke på veggen til en dybde av en tomme. Hold monteringsplaten på veggen, kø monteringshullene med hull i veggen. Sikre platen til veggen med 1 tomme lenge betong skruer og en mutter sjåfør. Må ikke strammes skruene.

•Strip 1/4-tommers isolasjon fra endene av ledningene på nye kampen med wire strippere. Trekke ledninger av koblingsboksen og monteringsplaten. Koble ledningene ifølge lys fixture produsentens instruksjoner. Vri ledningen caps over endene av ledningene til å bli innslag ledninger med huset ledninger.

•Skyv ledningene forsiktig tilbake til koblingsboksen og justere lampen er monteringshuller med hullene på monteringsplaten. Sikre kampen til monteringsplaten i henhold til produsentens instruksjoner.

•Apply en perle av silikon caulk rundt utsiden omkrets av lys kampen hvor den møter slagg blokkere veggen med en caulk pistol. Dette hindrer fuktighet siver mellom innslag og veggen.

Tips og advarsler

  • Før arbeidet starter kampen må kommer ikke gjennom ledningene med et multimeter.