Hvordan å montere en enkelt Rifle på veggen

July 16

Når du monterer en rifle på veggen, kan du få så kreativ eller så enkelt som du ønsker. Bestemme hvordan synes du ønsker å få avhenger i hovedsak av hvorfor du ønsker å montere din rifle i første omgang. For eksempel er det en antikk rifle som du henger strengt dekorasjon i hjemmet ditt, eller er det jakt rifle som du vil beholde tilgjengelig på veggen av jakt lodge? Før montering din rifle på veggen, kontroller at det er fjernet.

Instruksjoner

•Build eller kjøpe to veggmonteringer eller en brikke mur montere samlingen. Mounts bør ha en avrundet groove på innsiden for å støtte din rifle. Hvis du prøver å gjøre dette på billig, vil et par lange negler nok gjøre jobben.

Finne et sted på veggen høy nok til å holde din rifle feil hender. Merk av for høyden.

•Sikker bak Monter til veggen, fortrinnsvis ved å skru den i. Hvis du bruker en brikke forsamling, bare sørg for at det er nivå og skru den på veggen. Hvis du bruker en spiker som din mount, kjøre den med minst 3 inches stikker og skrått oppover (ca 15-20 grader). Vikle spikeren i beskyttet tape - som elektrisk eller duct tape--hindrer spikeren i å skrape din rifle. Gjør det samme når foran din rifle.

•Plasser baksiden av din rifle på fjellet, og mens du holder opp din rifle, plasser foran montere på veggen slik at rifle er nivå. Merk at posisjon og ta ned din rifle.

•Affix foran montere på veggen og henge opp din rifle.