Hvordan å montere en elektrisk Drill

May 16

Hvordan å montere en elektrisk Drill

Det er mange grunner til å montere en elektrisk drill på plass. Noen ganger, er det bare enklere å holde bore montert på plass, og dra objektet du bore opp til det. Dette gir mer konsekvent boring og kan gjøre det enklere å bore rett sted bruker guider. Andre ganger er det nyttig å montere en drill å kjøre en hjul-drevet verktøy, for eksempel et buffing hjul.

Instruksjoner

•Prepare din monteringsoverflate til bore montere. Viktige ting å se er at du har plass til å montere bore på plass og fortsatt bruke den for formålet. Sjekk drill rydding og området på hver side av bore. De fleste arbeid benker gjør det enkelt å gjøre aktiviteter som dette.

•Determine hvor din drill må plasseres. Det kan være fordelaktig å montere bore opp-ned eller sidelengs, avhengig av avstanden rundt. Sikre det er rom for hånden til å drive boret når montert.

•Sett en slange klemme tett rundt bore. Dette vil være hvordan du monterer boret til din arbeidsbenk. Bruker en slange klemme kan du montere boret uten å endre sin kropp eller behandle.

•Bolt slangen klemme til din arbeidsbenk. Om nødvendig kan du bruke små tre blokker eller en annen utvidelse for å tillate zooming til hvile fast på plass. Hvis det er en masse spenning på objektet du er boring, vil det å sparke malplassert. Liten tre blokkene hjelpe holde den på plass og forhindre slamming ned på benken arbeid.

Tips og advarsler

  • Hvis det er en sjanse for at din drill kan sparke i bruk, pad overflaten med en klut for å hindre skade.
  • Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr ved arbeid med elektroverktøy.