Hvordan å modne rødlig tomater

September 15

Hvordan å modne rødlig tomater

Moden, hjemmelaget tomater er full flavored, saftig og stolthet gartnere. På slutten av vekstsesongen, kan du ha et rikt tomat avling av grønn og rødbrun tomater på anlegget som ikke vil ha en mulighet til å fullt ut modne på vintreet. Eller, i varmen av sommeren når temperaturen kommer over 85 grader Fahrenheit i flere dager, modning av dine tomater kan stall. Grønne tomater kan bli tvunget til å modnes med en viss suksess, men modning rødlig tomater gir nesten komplett suksess.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren tomater med et snev av rødt fra planter.

•Trim stengler til mindre enn 1/2 tommers på høstet rødlig tomater. Lengre stammer kan punktering nærliggende tomater under av modning tomater som har stengelen dro av er utsatt for forfall.

•Plasser rødlig tomatene i bunnen av en ren, tørr pappeske. Dekk laget av tomater med flere ark av avisen. Avisen vil holde i etylen gassen tomater naturlig løslate. Etylen gass er en viktig del av modning prosessen. Alternativt kan du plassere tomatene i en papirpose å modne.

•Still boksen eller veske i en varm, tørt sted, av direkte sol. Når tomatene hver dag eller så, fjerne tomater som har modnet.

Tips og advarsler

  • Hvis temperaturen er spådd til å falle under 40 F over natten og du har rødlig tomater på vintreet, bare drapere en klut eller plast over tomatplanter. Avdekke planter for å fortsette modning under varmere dager.
  • Ikke plass unripened tomater i kjøleskapet å modne. Tomater vil ikke modne i temperaturer i kjøleskap.