Hvordan å modne grønne tomat frukt

April 25

Hvordan å modne grønne tomat frukt

Grønne tomater er en delikatesse i mange deler av USA, men de har en veldig forskjellig smak enn rød, moden tomater. Noen ganger, er gartnere som foretrekker røde tomater tvunget til å plukke dem mens de er fortsatt grønt skyldes pest, sykdom eller en tidlig frost. Hvis du har grønne tomater, kan du bruke noen teknikker for å modne dem innendørs med vanlige husholdningsartikler. Modning tomater innendørs tar lengre tid enn på anlegget.

Instruksjoner

•Harvest de grønne tomatene fra vintreet ved å kutte av stilkene av 1/4 tomme over toppen av frukt ved hjelp hånd pruners. Det er viktig at du ikke trekker tomater av vintreet, som kan skade toppen og føre til råte.

•Ta tomater innendørs og vaske dem under en kjørende tappekran med kaldt vann. Ikke skrubb frukt. I stedet bare gni det forsiktig med hendene å fjerne jord eller bakterier som kan forårsake råtner. Etterpå tørr tomatene helt med et papirhåndkle eller en ren rett rag.

•Lay et stykke avis på telleren og sted en grønn tomat i midten av den. Pakk avisen rundt tomat før den danner en ball og ingen del av frukten er eksponert for luft. Pakk alle gjenværende grønne tomater på samme måte.

•Plasser tomatene i en papp boks i et lag. Hvis nødvendig, du kan stable dem, men en ettlags er å foretrekke. Merk av i et kjølig, mørkt sted i hjemmet.

•Unwrap og undersøke hver tomat hver uke for å se om de har modnet. I så fall fjerne røde tomater og spise eller fryse dem som ønsket. Også se etter eventuelle tomater som har svarte eller brune flekker, som indikerer råte, og kaste dem bort.

Tips og advarsler

  • Istedet for benytter ark av avisen, kan du bare plassere grønne tomater i en papirpose å modne. Bruker denne metoden, plasserer tre til fire tomater i en pose og la den øverste åpne. Sett den på en teller på kjøkkenet og kontrollere tomater daglig til modnes.