Hvordan å modne drage frukt

December 4

Hvordan å modne drage frukt

Pitaya eller drage frukt, vokse på en klatring kaktus vinranke. Fruktene har hvit eller rosa kjøttet og dypt crimson skinn. Søte smaken utvikler på vintreet, så det er nødvendig å høste fruktene til rett tid å sikre maksimal modenhet. Selv om frukten kan mildne når det er plukket, vil ikke det utvikle en søtere smak. Fruktene avslå sakte når igjen på kaktus, så det er best å høste dem sent i stedet for tidlig.

Instruksjoner

•Examine pitaya cactus frukt formasjon begynnelsen i midtsommer. Starte teller dagene når frukt-skjemaet.

•Bevegelsessensoren dragon frukt 50 dager etter skjemaet frukt. Frukten når modne røde-rødmet fargen i 30 dager, men slik at dragen frukt modne på vintreet for ytterligere 20 dager sikrer maksimal sødme.

•Grasp frukt i en hånd og kutte stammen med et par en saks bruker den andre. Kuttet stammen av flush til toppen av frukt. Håndtere fruktene forsiktig for å unngå blåmerker eller skade.

•Lagre dragen frukt ved romtemperatur for opp til fem dager. Frukten blir mykere og mer øm på denne tiden selv om smaken ikke endres. For lengre lagring, holde dragen frukt i en plastpose i kjøleskapet i to til fire uker.

Tips og advarsler

  • Noen drage frukt varianter har skarpe spines på huden deres. Bruk skinnhansker når håndtering og høsting fruktene.