Hvordan å matche teksturerte tak

November 17

Hvis du har gjort en reparasjon i en strukturert taket, er bare å legge til et nytt stykke drywall og dekker sømmene ikke nok til å fullføre jobben. Du må tilordne tekstur av omkringliggende taket til reparerte området for å gjøre overflaten ser ut selv. Dette prosjektet er ikke komplisert, men krever eksperimentere med ulike verktøy.

Instruksjoner

•Look i taket å fastsette typen verktøy du måtte trenge. Hvis det er en popcorn eller slå ned taket tekstur, trenger du en male sprøyta. Hvis det er en virvel mønster med masse linjer, så trenger du en murskje og wire pensel. Og hvis du ser et tykt, smurt på mønster, du trenger en murskje.

•Tape en plast slippe klut til veggen og sette opp et praksis panel gips mot den. Bruk maler båndet slik at duken skreller av lett når du er gjennom.

•Practice påsprøyting eller smøre på gips tekstur sammensatte. Sprøyting trenger å blande sammensatt med vann til en konsistensen av tykk maling.

•Spray sammensatt over overflaten, justere dysen for beste kampen til taket. Hvis du sikter for banket ned teknikk, må spray produserer tykke perler av sammensatte. Skrape over toppen av spray til å slå ned perlene flat. Bruk en murskje og skummet bare toppen av spray.

•Practice sprer seg på sammensatte deretter pensel en stålbørste gjennom lage swirls. Hvis du foretrekker en stiplede effekt, trykk stålbørste rett i sammensatt. Spre sammensatte på med en sparkel i ulike swirls eller feier av verktøyet. Opprette tykk til å tynne slag å gjøre mønsteret. Fortsette å praktisere teknikken kreves for din taket inntil det er et nært treff.

•Dekk reparerte området på taket med gips sammensatte slik kreves for teknikken. Dekk området som du praktiseres, slik at de passer rundt overflaten. Skritt tilbake og se på området oppdateringen fra en avstand å se det bedre. Hvis det ikke stemmer, kan du skrap den av mens det fortsatt våt og prøv igjen.

•La lapp området til tørk for en dag før maling den å matche resten av taket.