Hvordan å matche tak teksturer

October 19

Mange boliger og bygninger har strukturert tak som både legge til interne innredningen, samt absorbere lyd. Hvis tak reparasjoner, krever som i kjølvannet av en taket lekkasje, teksturen i taket også reparasjon. Matchende eksisterende taket teksturen er en enkel oppgave, tar det litt øvelse å blande reparasjon stedet med omkringliggende taket. Forsyninger, men er relativt billig og huseiere kan oppnå prosjektet selv.

Instruksjoner

•Spread plast drop kluter over gulvet under område av taket du reparerer. Plasser en stige under området slik at du lett tilgang til alle områder av reparasjon stedet.

•Fyll en spray flaske med 1 til 2 kopper vann og spray taket området med en fin tåke, like før det er vått. Vent til teksturen føles myk og skrape av alle skadet eller misfargede tekstur med en sparkel.

• Vent til taket er helt tørr og bruke en hvit grunning over den med en maling roller for å forberede den for tekstur materialet. Vent til primer tørker helt å ta.

•Åpne en balje med felles sammensatte, også kalt drywall mudderet. Scoop ut 3 til 4 kopper og legg den i en 1 gallon bøtte. Tilsett vann til bøtte litt om gangen og rør med en murskje. Fortsett å legge vann til felles sammensatte blandingen er stabiliteten i sirup.

•Apply blandingen med en 3 - 4 tommers lang pensel og dabbing bust mot taket hvis du har en popcorn tekstur. Hvis taket er en virvel tekstur, spre den på i en 1/4-tommers-tykt lag med en gips sparkel. Deretter gå bust av penselen i semicircles tilsvarer swirls. Hvis taket har en Kråkeføtter eller "slapbrush" mønster, felles sammensatte gjelder en lang-bristled pensel og trykker den mot taket tilsvare strukturen.

• Vent 24 timer å tillate felles sammensatte tørke og deretter bruke hvit eller kremfargede maling over det hele taket med en tykk-napped roller å ytterligere overlapper teksturer.

Tips og advarsler

  • Hvis ditt hjem ble bygget før 1978, har taket testet for bly og asbest før fjernes eller repareres tekstur.