Hvordan å matche en grå taket til utvendig maling

April 1

En grå taket er en enkelt farge å finne en passende sammenkobling. Gray er nøytral, eller uten en nyanse, i ren form. Så annen nyanse, uansett hvor skrikende, vil ikke være i konflikt med grå. Ofte skjønt, har gray et snev av en annen farge, for eksempel blå eller rød. Dette betyr at grå taket kan være en kul gråtonen eller varm. I praksis, siden taket og utvendig skilles vanligvis og kulde og varme av grå vil kan sannsynligvis ikke beløpet mye, du fortsatt velge alle farger du ønsker å matche grå taket. Hvis din Eksteriøret er justert eller ellers i nærheten taket, eller hvis du er maleri takrenner eller bjelkelaget, bør du undersøke valg mer forsiktig.

Instruksjoner

•Look på grå taket på en klar dag. Dette vil gi deg de fleste fargeinformasjonen og lar deg se subtile toner bedre.

•Assess om grå er nøytral ved å holde 18 prosent grå kortet, med solen i ryggen, så det blokkerer visningen av taket. Se frem og tilbake på kortet og taket. Kortet er en ren, nøytral grå i en nøyaktig mid-tone (halvveis mellom svart og hvitt). Hvis taket blåaktig eller lilla, er det kult. Hvis det ser rødlig eller gulaktig, det er varmt. Hvis du ikke finner det skjeve enten måte, er det sannsynligvis mest nøytral.

•Velg en varm farge tilsvarer en varm grå. Dette betyr gul, grønn-gul, oransje, rødt eller varianter av disse. Velg en kul farge tilsvarer taket hvis det er kult grått. Dette betyr blå, blå-grønn, lilla eller varianter av disse. For en nøytral grå taket svarer alle farger.