Hvordan å male Over Vinyl vegger

February 27

Hvordan å male Over Vinyl vegger

Vinyl tapet med opprørende utskrifter eller design som ikke mesh med din smak kan være frustrerende å håndtere i et nytt hjem. Mens noen fagfolk anbefaler fjerner bakg.bilde før maling, når du har murvegger under, kan det være en enorm oppgave. I stedet Velg for å male over overflaten. Med riktige forberedelser og materialer, kan du oppnå resultater som ser bra ut.

Instruksjoner

•Prepare veggene paint-programmet. Fjern alle lys bryter eller uttak plater. Rengjør overflaten av vinyl tapet ved å tørke den med en fuktig svamp å fjerne overflødig bakgrunn lim eller støv. Fest ned noen løse biter av tapet. Fyll ut noen flekker der papir revet bort med spackle. Sand ned til selv etter dries spackle.

•Beskytter gulvene, trim, windows og andre områder av dekker med maler bånd og en dråpe klut.

•Dekk hele overflaten av vinyl tapet med en olje-baserte primer dekke mønsteret og prep overflaten for maling. Bland primer med en maling pinne til grundig kombinert. Fyll en maling brett og bruke en roller for programmet. Tillate primer tiden tørke, basert på merkevaren instruksjoner. Observere veggen etter primer tørker for å avgjøre om det underliggende tapetet er dekket. Påfør et andre lag med primer hvis nødvendig.

•Paint over tørket strøk av primer med enten en vann - eller olje-baserte smerte. Påfør et andre lag hvis bruker en mørkere maling farge for å sikre fullstendig dekning.