Hvordan å male Over trepaneler

May 28

Er du lei av gamle tre ser i ditt hjem? Mørke trepaneler synes å være en rom små og dungeon som. Du bør vurdere maleri over paneler til å lyse opp sturen plass. Her er noen retningslinjer som vil hjelpe deg med dette enkel oppussing prosjektet.

Instruksjoner

•Rengjør rommet. Det er enklere å arbeide med et rom er ren. Fjern alle møbler og alt som kan komme i veien - vindu gulvbelegg inkludert. Vaske ned panel med en svamp dyppet i en blanding av parabolen-vask væske og vann. La panel tørr.

•Ventilate rommet. Alltid har tilstrekkelig ventilasjon fordi du skal jobbe med noen stinkende ting. Åpne vinduer og dører hvis mulig, og pass på å ha en fan går. Bruke maleri tape på områdene av veggen som du ikke ønsker å male over.

•Kontroller panel for negler. Hvis din trepaneler har noen spiker stikker ut, vil du trykker de flush med trepaneler slik de ikke vises. Hvis du planlegger å henge et bilde eller dekorative brikke på en bestemt spiker, kan du la den være alene. Du må også kontrollere veggene løs panel. Du må kanskje spiker panelet ned så det ikke lenger flytter.

•Lay gulvbelegget. Unngå søl maling på gulvet av dekker det med en dråpe klut eller en plast som dekker. Hvis du planlegger å erstatte gulvet i rommet, gå videre og ta den gamle tepper eller gulv opp så du ikke trenger å bekymre dekker noe.

•Prime trepaneler. Plass bøtte med primer på rommet. Bland det godt før du bruker på trepaneler. Bruke primer med en male sprøyta eller roller og pensel. La primer tørr. Vurdere tre når første strøk er tørr. Hvis du fortsatt ser tre fargen godt gjennom primer, må du legge et annet lag med primer. Hvis så, vent til den første er tørr og legger et andre lag med primer. La denne tørr før noe annet.

•Caulk sprekk. Glatt caulk over sprekker og i felles områder for å holde dem fra å bli oppdaget. Maling kan gjøre dem mer tydelig. Du kan også bruke sparkelet og en sparkel til å glatte over små hull og feil i veggene. La denne tørr.

•Paint trepaneler som du ville en vanlig vegg. Blande maling. Etter grunningen bruke maling akkurat som du ville en fjellvegg for arket. Du kan bruke en male sprøyta, pensel eller rull. Maling. Rengjør alle maleverktøyene umiddelbart så du kan bruke dem igjen senere.

Tips og advarsler

  • Hvis din panel er skinnende, må du sand for å tillate malingen til å følge den bedre. Hvis du vil gjøre dette, bare husk å rense alt støv før maling.
  • Legger hvit crown molding til toppen og bunnen av panel etter at det har vært malt gjør veggene ser mer moderne.
  • En male sprøyta er nyttig for et stort rom.