Hvordan å male Over sprakk maling på badet

May 9

Sprakk maling i bad er vanligvis på grunn av det underliggende substratet (gips eller gips) dårligere eller bøye med temperatur og luftfuktighet. Bad kan være fiendtlige miljøer for maling på grunn av høy fuktighet nivåer. Male over sprakk maling uten riktig forberedelse resultater i en ujevn overflate og peeling maling i en relativt kort tid. Hvis du ikke tankene litt hardt arbeid og rot, kan du håndtere den sprakk malingen og har en glatt og varig bad maling jobb.

Instruksjoner

•Prepare rommet ved rengjøring av benken, fjerne dusjforheng og tar håndkle barer og bytte plate dekker av veggen. Åpne et vindu eller aktiverer viften før du starter arbeidet til hastighet tørking.

•Rengjør alle overflater males. Bruk vaskemiddel og tørke ned vegger, tak, og trim, avslutte med en rent vann skylling. Kontroller at veggene er squeaky-ren og fri for hårspray rester, såpe avskum og mugg.

•Bruk en meisel kanter skraper å fjerne så mye peeling og sprakk maling som mulig.

•Spread et tynt lag med ferdigblandet sparkelmasse over ujevne områder hvor du har fjernet gamle sprakk maling. Bruk en 9 eller 12 tommer gips kniv. Siden sparkelmasse krymper som det tørker, kan det ta to eller tre strøk for å få en plan overflate. Sand lett mellom strøk for å slå ned høy kapasitet, og gjøre den endelige sliping med en middels fin sliping svamp. Tørk sliping støv unna med en fuktig svamp.

•Mask kantene på noe du ikke male, som countertops, fliser og baseboards. Bruk blå malerens tape for reneste linjene.

•Prime hele overflaten med ett strøk av olje- eller farget skjellakk-baserte primer. La dem tørke som anbefales på etiketten. Holde windows åpne eller en fan skal spre røyk, fordi disse veiledningene er skarp.

•Paint på badet med to strøk med god kvalitet latex maling. Tillater minst fire timers tørketid mellom frakker og unngå bruk av badekar eller dusj i minst 12 timer for at malingen tørke.

Tips og advarsler

  • Fjerne mugg med en blanding av en del blekemiddel til tre deler vann. Spray det på, la det sitte i ca ti minutter, og deretter skyll rydde. Bruk blekemiddel aldri med en ammoniakkbaserte renere fordi blandingen fører til utslipp av skadelige klorgass.