Hvordan å male Over oljebasert maling

March 4

Mange boliger, spesielt eldre boliger, har minst ett lag av oljebasert maling på veggene. Selv om vannbasert maling mer utbredt i dag, går det ikke godt over et eksisterende lag av eldre oljebasert maling. Oljebasert maling etterlater ofte en blank overflate, som gjør det vanskelig, men ikke umulig, for vannbasert maling for å overholde til overflaten. Med noen forberedelser, kan du male over oljebasert maling med noen vannbasert maling. For å lære å male over oljebasert maling, følg instruksjonene i denne artikkelen.

Instruksjoner

•Pass på at veggen males er ren og uten alle støv ved å bruke grunnleggende oppvaskmiddel og varmt vann. Du kan bruke papirhåndklær bruke vaskemiddel og tørke bort smuss. Kjedelig glans på oljebasert maling av deretter rengjøring veggen med en maling prep renset, som fjerner fleste glans.

•Fjern eventuelle gjenværende glans med sandpapir eller en elektrisk slipemaskin, om nødvendig. Bruke en middels-korns slipepapir og skrubbe den over veggen for å skape en overflate mer forberedt på den nye malingen. Hvis det er noen feil i veggen som hull eller sprekker, fylle dem med Spackle og la det tørke, da sand Spackle ned flatt.

•Apply en tykk, full pels av veggen primer på veggen. Bruke primer ved dipping penselen i primer risting av overskytende og maling primer på veggene. Starte med hjørner og kanter, spesielt rundt dører og vinduskarmer, med pensel. For hoveddelen av veggen, hell primer i en stor bøtte og dyppe en roller i det, så rulle primer over veggen. Rull fra topp til bunn til veggen er dekket. La primer tørke helt.

•Apply vannbasert maling på veggen på samme måte som du har brukt primer, ved å male hjørner og kanter først med en pensel, deretter ved å rulle på maling over fleste veggen overflaten. Etter forberedelsene, maling bør følge godt over gamle oljebasert maling.

Tips og advarsler

  • Noen oljebasert maling brukt før 1978 sannsynlig inneholder bly og burde ikke være berørt uten riktig bly hårfjerning prosedyrer. Puste i bly maling støv kan føre til alvorlige helseproblemer, så du bør aldri sand en vegg som kan ha vært malt med bly maling.