Hvordan å male Over oljebasert beiset tre

June 27

Hvordan å male Over oljebasert beiset tre

Oljebasert flekken er utformet både frem en dyp, rik farge i tre og også opprette en beskyttende forsegling mot væsker eller fuktighet. Dette er svært gode egenskaper hvis du ikke har tenkt på å gjøre noe annet å det stykket tre igjen. De er veldig dårlig trekk, imidlertid, hvis du velger du ville heller male tre en annen farge, som de samme egenskapene som beskytter mot fuktighet vil også gjøre det vanskelig for enkelte maling for å overholde riktig. Er det mulig å male beiset tre, men det er noen ekstra forberedelser du må gjøre først.

Instruksjoner

•Rengjør tre med støvklut for å fjerne alle løst smuss og partikler. Fjern alle tyngre flekker eller skitt med rengjøring løsemiddelet og en ren klut.

•Apply et lag med skjellakk-baserte primer over overflaten du vil male. Skjellakk-baserte primer er spesielt designet for å overholde både olje og vann-baserte produkter. Vannbasert primer ikke vil følge riktig til beiset tre og vil føre til avskallinger og ujevn coloring senere.

•Vent primer tørke, deretter bruke et lag med maling til overflaten. Ikke forsøk å fullstendig dekke primer fargen med maling på første strøk, som prøver å gjøre så kan føre til ujevn eller dårlig-overholdt maleri. Flere strøk vil være nødvendig for å oppnå en jevn farge.

•Vent første strøk maling tørke, deretter bruke en andre og tredje pels etter behov. Igjen, ikke prøv å dekker primer fargen. I stedet skyte for jevn tekstur med hvert strøk. Du kan alltid bruke flere lag for å oppnå en jevn farge.