Hvordan å male Over emalje oljebasert maling

December 9

Hvordan å male Over emalje oljebasert maling

Det finnes noen regler i maleri med hensyn til oljebasert og latex maling. Siden latex maling vannbasert, bør du ikke male over det med emalje eller oljebasert maling. Du kan bruke latex maling lakk eller oljebasert maling. Riktige forberedelser må følges når du maler over emalje eller oljebasert maling. Forbereder overflaten godta malingen vil sikre en vellykket jobb, både i det ser ut og hvor lenge det varer.

Instruksjoner

•Lay en dråpe klut eller plast på gulvet å beskytte den mot maling splatter eller sliping rusk. Bruke maler tape for å beskytte alle områder som du ikke vil malt.

•Sand området males med 100-150 korns slipepapir. Kontroller at alle ujevnheter og maling flak fjernes og hele området er laget glatt. Den glatte overflaten bedre jobben vil slå ut.

•Rengjør området med en fille og varmt vann. Dette vil sikre at støv og rusk ikke vil bli fanget i maling. La overflaten tørke helt før primer pelsen.

•Bruk en god primer og en 4-tommers maling pensel for å bruke en grunning. Grunning er et bindemiddel som vil hjelpe det siste laget med maling overholder overflaten. Tillate den grunning strøk tørke pr. instruksjonene på kan.

•Apply det siste laget med maling med en 4-tommers pensel med lange, selv slag. Sikre at hele området er jevnt dekket med maling. Med bruk av en god primer, bør en andre strøk ikke være nødvendig.