Hvordan å male et tak med en bratt skråning

April 9

Omsorg bør alltid brukes når du arbeider på taket av ditt hjem. En enkelt misstep resulterer i en lang høst og alvorlig skade trolig. Male taket legger til ekstra risikoen fordi taket er mer glatt fra programmet nymalt. Tak med en bratt skråning er mer sannsynlig føre mistet fotfeste, så ekstra forholdsregler bør tas når maleri slik du fullføre prosessen trygt.

Instruksjoner

•Bruk sko med et fast grep. Dette hjelper forhindre sklir og kan eliminere skade. Bruke hjelm også bare i tilfelle du mister balansen.

•Spray taket med varmt vann og mildt vaskemiddel å vaske taket før maling. En ren beholder paint mer effektivt og også ser bedre. Likeledes behøver tak skade reparasjon før maling.

Stå et sted på toppen av taket med en maling roller på en utvidet stang. I stedet å gå på tilbøyelig taket mens maleri det, bruke valsen mens du bor på skråning.

•Fyll valsen med maling og bruk stangen til å lede den opp og ned skråning. Legge til en andre strøk etter første tørker for best resultat, fordi maling blir tykkere og derfor mer holdbar mot sol og vær.

Stå et sted på en stige for å nå en stigning fra bunnen som du ikke kunne komme fra toppen av taket. Bo på stigen mens du bruker rullen å hindre deg fra å falle og unngå forlate fotavtrykk gjennom maling.

Tips og advarsler

  • En klatre sele gir ekstra beskyttelse mot fallende skade hvis du bærer den og koble den til en støtte i samsvar med instruksjonene.
  • Svært alvorlig hellinger skal males fra bunnen med en stige i stedet for å risikere selv ved å gå til toppen av taket. Bruke god dømmekraft.