Hvordan å male et rom som har mørkt tre Trim

June 12

Noen boliger, særlig de bygget i første halvdel av 1900-tallet, har ikke de flate tørrmurvegger finnes i mange boliger i dag. I stedet kan innebygd trim pryder veggene fra toppen, der kronen hviler mot taket, til bunnen, der baseboards berører gulvet. Mørkt tre trim kan også bli brukt i kamper på rommet, som rekkverk og peiser. Hvis du har et rom med mørkt tre trim, kan du fortsatt male rommet nesten alle farge du liker.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren en lys farge å male rommet hvis du ønsker å lette rommet. Velg en mørk farge hvis du er ikke bekymret lightening rommet, men vær klar over at et mørkt malt rom med mørkt tre trim krever masse lys eller sollys ikke vises mørke hele tiden.

•Dekk mørkt tre trim og alle vinduskarmer, mantels og andre kamper med maler tape. Utforme plastfolie over gulvet og bruk maskeringstape på kantene hvor den møter veggen.

•Paint taket på rommet før maling veggen, bruke maling merket for tak. Starter rundt omkretsen av taket, male de første 3-4 inches i fra kantene med en pensel.

•Bruk en maling roller på en utvidelse stang å dekke resten av taket. Start med stangen i hjørnet av taket, lage en "M" mønster med valsen og deretter slår valsen i hendene og rulle side til side over figuren "M" for å fylle i området. Lowes anbefaler maleri i 4-ganger-4 fot seksjoner med dette mønsteret for standard maling og 2 av 2 foten deler hvis Maleri med høy eller semigloss maling.

•Start Male veggene ved å male omkretsen av hver vegg og hjørnene der veggene møte med en pensel som med taket. Når du maling de første 3-4 inches av omkretsen av veggen med pensel, bruke resten av maling på veggene med maling rull med samme "M" mønstre.

•Let maling i rommet tørke 4 til 5 timer. Legge til en andre strøk maling i taket og veggene Hvis fargen vises for lys når det tørker. Etter at pelsen tørker, hvis du er misfornøyd med det, legge til annen urt til maling når fargen du vil bruke.

•Peel tape og nøye fra tre trim og inventar. Trekk plast sheeting fra veggene, rulle det opp og kaste den bort.

Tips og advarsler

  • Bortsett fra brightening rommet, gjøre lyse farger også et rom ser større, mens mørke maling og mørke trim gjøre rommet ser mindre.
  • Hvis du ønsker å lette mørke veden trim i et rom, kan du gjøre det før maling. En metode å lette mørkt tre er å bruke hvit maling til overflaten og tørk den med cheesecloth, forlate bare spor av maling bak. Alternativt kan du male mørk tre trim i en farge som fungerer med veggfargen etter Male veggene av grunning treet og bruke flere strøk med maling over i mørkt tre. Maleri mørke trim lettere sammen med veggene gjør et rom ser større.
  • Hvis du ikke når taket i rommet med en utvidelse stangen, bruke en stige til å lukke avstanden mellom Polen og taket.