Hvordan å male et Nautisk tema soverom

June 19

Hvordan å male et Nautisk tema soverom

Ekko av lyse farger og skarpe stiler av et Nautisk tema med grei striper og subtile tekstur på veggene og Dekorer med nytt årer og galvanisert bøtter. Kombiner tropiske elementer som surfebrett med klassiske anker og fyret dekor for en trendy vri, eller ta en mer tradisjonell tilnærming med vintage nautiske elementer som dykking hjelm og gamle tre kister eller foten lockers. Modellen seilbåter gjøre tema moro for barn.

Instruksjoner

•Sketch designmønstre for rommet på millimeterpapir å bestemme omfanget av mønstre eller sjablonger og veggmalerier malt på rommet. Hensyn til molding, plassering av møbler, dører og Vinduer når du plasserer veggmalerier eller store mønstre.

•Paint viktigste eller base farge på alle vegger. Hvis veggen er strukturert, eller hvis en lysere farge er ble malt over en mørkere farge, må du bruke primer og et ekstra strøk eller to av basisfargen å fullt ut dekke veggen. Bruk valser eller store børster for første strøk og mindre børster for detaljer arbeid rundt molding eller fylle lettere mellomrom i andre strøk.

•Sketch alle valgte mønstre eller veggmalerier på hver vegg. Bruk en projektor for detaljert veggmalerier. Tape av molding, døren og vindusrammer samt noen valgte mønstre. For eksempel hvis du tar med fet rød, hvit og blå striper for dine nautiske temarom, kan du bruke båndet for å opprette områder til å male i.

•Dekk gulv og møbler med dropcloths før pouring og forberede din maling. Plast tarps kan tilby ekstra beskyttelse for møbler utover lerret eller andre stoff dropcloths.

•Paint stensilert skildringer av nautiske flagg, tau og netting, fyr silhuetter eller portholes og tre skip ratt å legge farge til en nøytral vegg. Fet blå eller rød striper og kontrollerer fremkalle mønstre av fiske og seilbåter, mens hvite aksenter og molding på mørke vegger skape en skarp og rolig plass.

•Fjern båndet etter alle strøk med maling er tørr. Bruk mindre børster å legge detalj til veggmalerier og sjablonger, eller å retusjere kantlinjer og linjer. Kaste bort eller Resirkuler dropcloths og maleri skuffer.