Hvordan å male et metall elektriske Panel

March 19

En av problemene med maling et metall elektriske panel får en god finish. Hvis du ikke bruker en riktig primer, eller gjøre noen sliping, kan det være vanskelig å få god dekkevne og en glatt overflate. Hvis det er rust på panelet, må du i tillegg få så mye av at av som du kan. Hvis panelet er utsatt, og du vil male den å matche fargene i rommet, kan du ta en annen tilnærming enn hvis du male et panel i en bod eller kjeller.

Instruksjoner

•Før starter, undersøke for å se at alt er i orden. Hvis alt ser galt eller det er synlige ledninger, kan du ringe en lisensiert elektriker som kan avgjøre om det er en sikkerhetsproblem.

•Sand panelet godt grov opp overflaten og klargjøre den for primer. Hvis det er rust, sand det av.

•Hvis panelet er utsatt, og du vil bruke en bestemt farge, bruker flytende primer, som du vil ha flere fargealternativer. For et interiør, vil du sannsynligvis bruke en latex for top coat. De fleste primere er egnet til dette, men sjekk etiketten like. Hvis det var rust på boksen, bruke en primer med en rust inhibitor. Det er mange proprietære formuleringer. Maling på primeren med børste, jevne overflaten med glatt, nedadgående strøk.

•Hvis du male i en bod eller kjeller, kan du bruke en spray primer og maling som kan gi deg en selv finish. Få en primer for metall, og igjen, utviklet for å hindre rust hvis det er noen på panelet. Tape av panelet og omkringliggende vegg til å beskytte områdene rundt panelet. Start med en spray primer, og ved sprøyting fra en avstand på rundt en fot. Hold spray beveger seg jevnt å unngå drypper. Kontroller at du har tilstrekkelig ventilasjon. Du kan sette en husholdning fan i et nærliggende vindu å suge røyk ut.

•Når primer er tørt, påføre første strøk maling med pensel, hvis du bruker væske latex maling, eller ved å sprøyte. Spray pelsen bør gå greit så lenge du bruker det lett. For pensel program, igjen gå lys og figur bruke minst to strøk. Det er bedre å bruke flere lett strøk som en tung strøk, som dette vil gi en renere finish.

•Apply så mange strøk som er nødvendig for å få en ren finish på panelet. Vanligvis er to minst; avhengig av maling være tre eller fire å foretrekke. Du kan sand pensel pelsen svært forsiktig mellom strøkene hvis du se pensel eller fanget.