Hvordan å male en utvendig terrasse

September 4

Hvordan å male en utvendig terrasse

Maleri din veranda kan innebære flere trinn, avhengig av hvordan verandaen din er konstruert. Våpenhuset tak er nesten alltid malt fordi de er enten dekket med bjelkelaget eller en not og fjær furu bord. Tre pilarer, rekkverk og spiler er også funksjoner i en veranda som krever et lag med maling. Når du begynner å male din veranda, arbeide fra toppen ned. Som vil holde deg fra male det samme området to ganger. Forberede verandaen din før du begynner å male. Forberedelsene er viktigste for livet av maling.

Instruksjoner

•LED-vask verandaen din før du maling. Dette vil fjerne skitt som har bygget opp over tid. Maling ikke kan danne et varig bånd hvis det brukes over skitt. Hvis du ikke har tilgang til en strøm skive, knytte en støvsugermunnstykket til slutten av din hageslange. Tillate verandaen din til tørre over natten.

•Scrape løs og peeling maling med dine skraper. Sand områdene som du skrapt med din håndflaten slipemaskin. Hvis du ikke sand skrapte områder, må ny maling en "alligator" effekt. Skrapte områder av maling vil forlate en grop i områder som er fortsatt malt. Sliping vil jevne ut kantene i gropene.

•Dekk bare tre med utvendig primer. Primer gir et ekstra beskyttelseslag fuktighet til din tre flater. Tillate primer tørke.

•Dekk din veranda gulv med dropcloths. Bruk plast eller lerret dråper, men lerret vil bo i stedet bedre utenfor enn plast. Hvis du bruker plast drops, bruke maler tape for å holde det på plass.

•Fyll din maling brett med maling, koble 9-tommers roller notisblokken til roller rammen, og knytte roller rammen til Pol for maling, og legg det til side.

•Skjære i din veranda celing med resten av maling i paint bøtte. Skjæring i betyr å bruke pensel til å male alle områder av verandaen taket som ikke kan nås med din roller. Coat resten av taket ved å rulle den.

•Tøm og vask din maling brett og roller pad før du male resten av verandaen din. Vask verktøy så snart du er ferdig med dem vil gjøre din rengjøring enklere. Jo lenger du venter, jo vanskeligere er å rengjøre.

•Plasser din roller skjermen i bøtte med maling. En 1 gallon størrelse roller skjerm vil tillate deg å male med din 4-tommers roller, uten å bruke en maling skuff.

•Plasser din 4-tommers roller pad på 4-tommers roller rammen. Forsiden-coat ditt innlegg, spiler og rekkverk med maling ved å rulle den med 4-tommers-roller. Lett pensle over hvert område, og penselen delene toppen og bunnen av alle innlegg som ikke kan nås med din roller.

•Paint flat inndelingene på verandaen din ytterkledning med din 4-tommers eller 9-tommers roller. Bruk pensel for å kutte i toppen av din ytterkledning, og å kutte langs bunnen av din fasader. Toppen av din ytterkledning skal ved siden av taket, og bunnen av din ytterkledning vil bli plassert på gulvnivå på verandaen din. Utføre dette trinnet hvis du har ytterkledning som krever maling.

Tips og advarsler

  • Har primer fargede til samme farge som maling. Dette eliminerer behovet for å male flere dekke strøk.
  • Kjøpe en Selvsugende maling. Det eliminerer behovet for å prime før maling.