Hvordan å male en utvendig stål dør

January 15

Hvordan å male en utvendig stål dør

En utvendig stål dør er bygget for å vare i mange år. Stål er brann og værbestandig, tåler rutinemessig slitasje og er mye kraftigere enn tradisjonelle tre porter. De er også energieffektiv, noe som gjør dem et ideelt valg for komme inn dørene. Stål døren vil sannsynligvis måtte males før den må byttes. Dette er en enkel og rimelig aktivitet som kan gjennomføres på en dag.

Instruksjoner

•Fjern døren. Du bør først fjerne bunnen hengsel pinnen. Plasser en spiker nederst på hengsel pinnen og bruke en hammer til å presse pin oppover med spiker. Plasser en flat skrutrekker under hodet av pin og trykk det med en hammer til pin er løs nok fjernes. Bruk et par låse tang forstå pin og fjern den. Trekk døren fra hengslene å fjerne det fra rammen.

•Fjern maskinvaren. Plass døren på et par sagkrakker. Bruk en skrutrekker til å fjerne døren knott. Fjerne låsen mekanismer på innsiden av hullet. Fjern hengslene fra kanten av døren. Plass dørhåndtak, hengsler og skruer i et trygt område. Fjern alle vær stripping fra bunnen av døren. Hvis døren har en sparkeplate, må du fjerne den.

•Bruk en maling skraper å fjerne alle løs maling. Inspisere døren og hengsler for rust. Bruk 60-korns slipepapir å fjerne rust. Bruk en barberhøvel maling skraper for å fjerne alle maling som ikke er godt adhered. Lett sand hele døren med 150-korns slipepapir.

•Apply en oljebasert primer døren. Bruke feiende bevegelser primer i en sprayboks. Tillate primer tørke i én time. Lett sand med 150-korns slipepapir.

•Paint døren med 100 prosent akrylmaling. Bruke én-tommers sash pensel til å male avrundede områdene. Bruk en sju-tommers maling roller med 1/8-1/4 - tommers nap for å male resten av døren. At malingen tørke en til to timer. Bruk 150-korns slipepapir til lett scuff første strøk maling. Et andre lag med maling og la dem tørke for en til to timer.

Sette inn en ny sparkeplate. Bruk en tynn perle av klart silikon kantene av kick plate. Plasser sparkeplate på døren og bruk en skrutrekker til å starte skruene. Skru dem når du har alle skruene på plass.

•REINSTALL døren. Erstatte vær stripping på døra og døren jamb. Bruk en skrutrekker til å knytte hengsler og døren knott. Plasser døren i rammen, og bruke en hammer utnytte topphengsel. Arbeide fra toppen til bunnen og erstatte alle hengsler.