Hvordan å male en utvendig Metal rekkverk

September 29

Hvordan å male en utvendig Metal rekkverk

Utvendig metal rekkverk er sårbare for virkningene av rust. Når rent metall er eksponert for fuktighet fra regn, snø eller fuktighet, begynner rust å danne på overflaten av metall. Metall kan utsettes grunn chips eller peeling av maling. Ifølge eksperter på dette gamle huset Magazine, du må ta opp maling på din utendørs metall årlig. Å holde rust på bay du vil beholde utvendig rekkverket beskyttet med et lag med maling. En god maling jobb på metall er om den riktige forberedelsen og bruker riktig maling.

Instruksjoner

•Fjern peeling maling og synlig rust fra overflaten. Pensle rekkverket med en stålbørste Bristol. Flytte pensel frem og tilbake med en rask bevegelse mens fast pressmiddel å penselen.

•Hold en metall fil på en hånd. Flytt filen frem og tilbake for å fjerne tunge rust som ikke fjerne med pensel. Bruke filen på rett, flate deler av rekkverk.

•Sand den buede og avrundet delen av rekkverk med middels grus sandpapir. Fjern peeling maling og rust fra disse områdene. Tørke ned hele rekkverket med en fuktig klut for å fjerne støv og partikler.

•Spray den metal rekkverket med fosforsyre i henhold til retningslinjene fra produsenten. Syre vil kombinere med rust å danne en jern fosfat skorpe. La syre sitte på rekkverket over natten. Pensle jern fosfat av rekkverk med en stålbørste Bristol.

•DIP trim pensel i god kvalitet oljebasert primer maling av metall. Start øverst på rekkverket og bruke primer, går ned å fange noen drypper. Påfør et lag med primer. Tillate primer tørke fire til åtte timer.

•Paint den metal rekkverket med oljebasert metal maling. Bruk en tynn, selv strøk med en god kvalitet pensel. Start øverst i rekkverk og flytter nedover. Bruke rask, selv slag å bruke maling. La første strøk tørke å ta. Påfør et andre lag. La andre strøk tørk godt.

Tips og advarsler

  • Olje = basert metal maling kommer i en rekke farger og utførelser. Mens svart er den vanligste, kan du male det metal rekkverket i finish farger som du liker. Vurdere å ha primer farget for å matche din maling farge for å unngå å endre den endelige fargen på maling.