Hvordan å male en utvendig dør

March 29

Hvordan å male en utvendig dør

Alt du trenger å male en utsiden døren er en solrik dag og noen grunnleggende maleverktøy. Noen dører er lettere enn andre til å male, men uansett hva slags utsiden døren du maler, det kan gjøres i en time eller to. Her er noen profesjonelle tips.

Instruksjoner

Hvordan å male en utvendig dør

•Know hva slags dør du maler. De fleste nye ytterdører kommer pre primet og klar til å male en gang. Eldre tre eller stål kanskje nød noe oppmerksomheten før du setter på det siste laget med maling.

•Ikke 't prime en pre primet dør. Dette vil legge til din arbeidsbelastning og kan resultere i en dårligere jobb fordi fabrikken belegg på nye dører er perfekt formulert for å godta alle typer maling. Vanligvis blir primet utsiden døren litt skygge av grått. Hvis nye tre døren ikke er primet, prime alle seks sider med kvalitet eller akryl grunning før hengende. Dette betyr den øverste og nederste kanten som vertikale kantene og foran og bak. Dette vil gjøre tre døren holde seg lenger.

•Paint nye dører på sagkrakker før hengsler og maskinvare er installert, hvis du kan. Så lenge du har en "naken" dør og det ikke henger, dra nytte av den. Du vil spare tid av ikke har å fjerne eller skjule dørhåndtak og hengsler.

•Paint hengslene på siden i samme farge som resten av utsiden av døren, antar din utsiden døren åpner innover, ellers vil du se en stripe av innsiden dør farge døren åpnes, som ikke se svært profesjonell. Med mindre du har en veldig stødig hånd og kvalitet pensel, maske av hengslene i stedet for å male over dem.

•Bruk en håndflaten slipemaskin og 50 grus sandpapir for å sand ned overflatene rust på eldre metal dørene. Når overflaten føles glatt og rust er pusset av, prime alle Bart metall med en olje basert rust-hemmende primer. Når det er tørt, døren kan enten males med oljebasert eller akryl maling.

•Scrape og sand eldre tredører glatt og fri for alt løst sittende farge og smuss. En håndflaten slipemaskin og 80 korns slipepapir vil gjøre jobben går mye lettere. Bruk en god primer på bare tre. Vanligvis akryl (vannbasert) maling er et bedre valg for tredører fordi de bli mer fleksibel når treet utvides og kontrakter.

•Paint rødme dører med en liten mini roller, eller en vanlig roller i 1/4" fra sau eller mohair for en veldig fin finish. Gjøre noen børstemark, nederkant og rundt dør maskinvare, før du kaster hver strøk. Med litt øvelse kan mini valsene brukes til å male panel dører også. Hver gang du bruker en roller på en dør gjøre den børsting først for å unngå skjemmende roller merker.

Tips og advarsler

  • Gamle håndklær gjør perfekt døren drop kluter.
  • Bruke minst en satin finish eller høyere glans for noen dører.
  • Hvis været blir ekkel eller det er flyr feil komme inn nymalt døren, tape plast over døren åpnes slik at du kan la døren åpen for tørr. De ytre dørene åpner innover.
  • Unngå maleri i veldig fuktig eller kalde dager fordi du døren til tørke før du lukker den.