Hvordan å male en strukturert overflate på hjem veggene

October 10

Hvordan å male en strukturert overflate på hjem veggene

Maleri endrer de estetiske kvalitetene i ditt hjem for en relativt lav pris og er en noe lett prosjekt for å fullføre. Teksturerte vegger gi interessen til et rom; men krever maleri over teksturerte vegger forberedelse og forethought. Fullstendig sletting av eksisterende teksturen med maling er mulig, men er rotete og tidkrevende. Wall tekstur har ikke fjernes før maling, men. Bruk den riktige typen av primer og en høy glans maling-lakk teksturerte veggen overflater i hjemmet lett.

Instruksjoner

•Dekk gulv og møblene med drop kluter å hindre maling skade. Plassere malerens tape nederst treverk og baseboards samt rundt døren og vindusrammer å hindre maling splatter. Følg ved å plassere bånd på toppen av veggene, der veggen møter taket. Bruke en stige for å nå dette området hvis du ikke kan gjøre det selv.

•Apply en liten del av alkyd primer en diskret del av veggen for å se hvis den erstatningskrav teksturerte overflaten. Ofte teksturerte vegger er vannløselige, noe som betyr at en vannbasert maling eller primer vil føre wall tekstur oppløsning og faller. Alkyd primere ikke vannløselige og er ideelt for strukturerte veggen forberedelse.

•Paint den teksturerte vegg med alkyd primer og la dem tørke helt. Bruk en roller for å sikre den jevneste og raskeste dekningen. Hvis alkyd primer forårsaket tekstur å myke opp og falle av, må du fjerne den teksturerte overflaten før du bruker primer. Fjerne teksturerte overflaten ved å skrape den av. Sørg for å beskytte deg selv om dette med seg støvmaske og briller. Vakuum støv når ferdig. Bruke primer.

•Paint veggene med en høyglanset male med en maling roller. Høy glans maling gir glans og livfullheten som er utilgjengelig i andre typer maling.

•Apply maling til pensel og fullføre små detaljer i hjørnene av rommet og langs døren og vindusrammer og baseboards. At malingen tørke helt. Slå på fans å fremskynde tørking prosessen.

Tips og advarsler

  • Alltid male på et godt ventilert rom. Åpne vinduer eller bruke fans slik at luftkvalitet er egnet.