Hvordan å male en sement vegg etter fuktighet

April 27

Maleri sement på fuktig eller regnfull dager vil ofte føre til boblende og peeling paint - dette gjelder særlig hvis sement veggen er i en kjeller, som vanligvis fuktig til å begynne med. Hvis dette har skjedd med deg, må du starte maleri prosjektet på nytt fra begynnelsen. Dessverre betyr dette må du forberede overflaten igjen, også. Hvis mulig, vent tørrere Vær før du starter dette prosjektet. Ellers må du ta forholdsregler for å redusere luftfuktighet i arbeidsområdet.

Instruksjoner

•Åpne vinduer i før du begynner å arbeide for å sikre tilstrekkelig ventilasjon. Fjerne første belegget av maling. Dette er spesielt viktig hvis laget av maling fortsatt bobler og peeling fra fuktighet. Du vil ikke kunne male over dette. Bruke en kommersiell maling remover i henhold til produsentens instruksjoner.

•Vaskestasjonen tømmes veggen med varmt vann og trisodium fosfat - bland ca 1 kopp trisodium fosfat til 4 gallons av vann. Skyll veggen og la dem tørke helt for tre til fem dager. La vinduer åpen, og hvis du har noen tilgjengelig, sted fans i rommet for å øke luftsirkulasjon.

•Arbeid på en dag når luftfuktigheten er lav. Hvis det er en tidsfrist for prosjektet og du ikke kan vente en varm og tørr dag, leie eller kjøpe en avfukteren sterk nok for størrelsen på rommet der du arbeider.

•Paint veggen. Bruke børster eller rullene for å spre maling. Spre malingen så tynt som du muligens kan. Når du arbeider i fuktige forhold, er det bedre å bruke to eller tre veldig tynt lag som tørker raskere enn å bruke et tykt lag som kan boble og Skrell. At malingen tørke helt mellom hvert strøk.

Tips og advarsler

  • Du kan eventuelt bruke en maling skraper og wire børste for å fjerne boblende, peeling maling.