Hvordan å male en Pine stubbe med polyuretan

February 25

Hvordan å male en Pine stubbe med polyuretan

Når et furutre har dødd eller overlevd det nytte, er det ofte ofte kuttet. Et hus deretter overfor spørsmålet om hva de skal med de stygge stubben venstre i gården. En idé er å bevare stump og innlemme det i ditt landskapsarbeid. Male en furu stubbe med polyuretan forsegle den, beskytte den mot vær og gi det en fin, farget finish.

Instruksjoner

Kjøp polyurethane lakk som passer til situasjonen. Polyurethane lakk kommer i varianter som kan brukes for gulv, skap og slike utendørs prosjekter som dekk. For å sikre god weatherproofing og lang levetid, velger du en utendørs polyurethane lakk for din furu stubbe.

•Apply polyurethane lakk ved hjelp av en pensel. Male furu stump med en tynn, selv strøk av polyuretan. Alltid maling i retning av tre korn. Tillate polyuretan tørke 2 til 3 timer.

•Sand furu stump grove opp laget av polyuretan. Dette gir et godt grunnlag for neste strøk av lakk.

•Paint på et andre lag av polyuretan. La det tørke 2 til 3 timer, og gjenta. Utføre 3 til 4 polyuretan. Ikke sand det siste laget.

Tips og advarsler

  • Bruk din furu stubbe som en del av ditt landskapsarbeid ved å plassere plantasjeeiere oppå den og la plantene å overlapp nedover stump.
  • Polyuretan kan være giftig for mennesker, dyr og planter. Det er også meget brannfarlig. Alltid behandle det med forsiktighet.