Hvordan å male en kortstokk for Dummies

March 1

Hvordan å male en kortstokk for Dummies

Siden ditt hjem utenfor og utsatt for alle elementene hele året, må male dekk på et tidspunkt. En høykvalitets maling jobb på et dekk kan øke verdien av et hjem, og vil gi deg og din familie et innbydende sted å tilbringe varme sommerkvelder. Hvis du har aldri malt en kortstokk, kan du være interessert i en guide som vil forklare hvordan å male en kortstokk for dummies.

Instruksjoner

•Strip gamle maling fra dekk om nødvendig. Bruke maling skraper og sandpapir for å fjerne så mye gammel maling fra dekket som du kan.

•Decide hva slags maling du vil bruke på dekk. Todelt polyuretan er den mest holdbare og høyeste kvalitet type dekk maling. Det er også den dyreste. En en polyuretan ligner todelt polyuretan maling, men er ikke like holdbart eller dyrt. Du kan også bruke tradisjonelle oljebasert maling på dekk. Dette er den mest økonomiske og enkleste å bruke, men ikke så holdbare som polyuretan maling.

•Dekk områder du malt med plastfolie. Bruk maler bånd om å ta ned kantene av plast. Dette vil gi deg en rent maling linje når du fjerner båndet når du male dekk.

•Bruk rullene å bruke maling på dekk. En forlengelse håndtak kan hjelpe deg bli vanskelig å nå områder. Pass på å bruke nok maling dekket å beskytte den. Men er to tynne strøk som tørr fullt bedre enn en tykk belegge enn ikke tørr riktig.

•Apply en dekk tetningsmasse når maling det har helt tørket. Dette vil bidra til å beskytte dekk fra virkningene av vind, vann og UV-stråler.

Tips og advarsler

  • En strøm skive kan være nyttig i å fjerne gammel maling fra en kortstokk hvis malingen allerede begynner å skrelle.