Hvordan å male en glassfiber badekar kabinett

June 14

Hvordan å male en glassfiber badekar kabinett

Hvis du trenger å reparere glassfiber badekar, må du kanskje oppdatere den. Eller kanskje du vil bare endre farge for å friske opp badet. Maleri din glassfiber badekar kabinettet er veldig enkelt. Med litt maling og et par dager av tørketid, kan du gjøre det selv.

Instruksjoner

•Dekk elementer i badet med plast for å holde støv, skitt og male ulykker til et minimum. Fjerne alt i badekar kabinettet, inkludert kraner og tuter. Bruk en skrutrekker til å fjerne inventar, hvis nødvendig. noen kamper kan kreve snu mot klokken for å fjerne.

.

•Sand glassfiber badekar kabinett, med 320-korns slipepapir. Konsentrere seg om å skape en kjedelig, hazed overflate i stedet for sliping gjennom den opprinnelige finishen. Sliping kreves bare å hjelpe vedheft av maling.

•Tørk badekaret ned med rubbing alkohol eller lakk tynnere. Skyll grundig og la tørke helt.

•Rull på alifatisk akryluretan, en spesiell maling som er holdbart. Du kan bruke maling med en bærbar høyt volum lavt trykk male sprøyta. Når ett strøk tørker, bruke en annen. Legge til strøk til ønsket dekning og intensitet er oppnådd. At malingen tørke fullt tre-fire dager før dusjen.

Tips og advarsler

  • Opprettholde ventilasjon mens du arbeider med maling, og bruk åndedretts masker for å unngå innånding av røyk eller glassfiber støv.