Hvordan å male en Cedar dekk rekkverk

May 3

Cedar gjør et topp valg for dekk rekkverk og utvendig programmer på grunn av sin naturlige motstand bugs og vann. Denne motstanden kommer fra tilstedeværelsen av tanniner i skogen. Disse tanniner, men pleier å blø gjennom maling på tre, forlate flekker ligner flekker på malingen overflaten.

For å gi den beste beskyttelsen fra garvesyre, er det viktig å prime dekk rekkverk med en profesjonell kvalitet alkyd primer. Latex beste strøk kan brukes over oljebasert primer gjøre for enklere rydde opp, men vannbasert latex primere trekke vannbasert tanniner ut av skogen og inn i maling, så tetting dem i skogen med en olje-baserte primer er viktig.

Instruksjoner

•Fyll noen knop med en utvendig-klasse tre sparkel. La filler tørr og sand det glatt med omkringliggende overflaten.

Lysrøret sand hele dekk rekkverk med 150-korns slipepapir fjerne noen små feil og gi overflaten av tre en jevn overflate.

•Prime dekk rekkverk bruker en kvalitet oljebasert flekken-blokkerende primer for å hindre tanniner blødning skjønt maling. Bruk en liten roller for toppen av rekkverk og sidene av pickets, og bruke en vinklet pensel for alle detaljområder og steder valsen ikke passer. La primer frakken tørr i henhold til instruksjonene på kan med primer.

•Sand primer pels med 220-korns slipepapir, og bruk en andre grunning strøk. Tanniner kan være vanskelig å inneholde over tid, så en andre strøk gir en ekstra skjold mot flekker, men det ikke er nødvendig.

•Apply første top coat på samme måte som den grunning strøk, bruker en liten roller og en vinklet pensel. Maling tilstrekkelig før du bruker den siste strøk, vanligvis fire timer, men sjekk instruksjon på maling kan forsikre.

•Sand toppen av rekkverk og andre område der hender kan komme i hyppige kontakter med dekk rekkverk, bruker 220-korns slipepapir.

•Apply de siste strøk til dekk rekkverk og la rekkverket tørke i minst 24 timer før du bruker den.

Tips og advarsler

  • Sand med retning av korn og ikke mot det, eller sliping merkene venstre kan vise gjennom malingen.