Hvordan å male en brennkammer

July 18

Hvordan å male en brennkammer

En brennkammer er strukturen i en peis som holder brannen. I de fleste tilfeller er det murstein, selv om noen peiser har metall fireboxes. Over tid kan indre av en brennkammer bli litt av et stygt på grunn av sot og aske buildup på veggene. Den sot og aske kan være vanskelig å rengjøre. Maleri brennkammeret med varmebestandig maling kan gi brennkammeret et nytt utseende og gjøre rengjøringen lettere.

Instruksjoner

•Vent brennkammeret avkjøles.

•Fjern alle rusk, aske eller logger fra brennkammeret. Tørk veggene med såpe og vann for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Skrubbe bort noen tøffe sot flekker med en sterk skrubbe børste og rengjøringsmiddel.

•Apply en maling stripper til eksisterende maling på brennkammeret. Tillate stripper hviler på brennkammeret i ca 20 minutter. Malingen vil boble opp og løsne fra overflaten. Hopp over dette trinnet hvis murstein ikke har blitt tidligere malt. Maling stripper fjerner maling fra metall eller murstein fireboxes.

•Scrape unna løs maling med en metall sparkel.

•Tørk veggene av brennkammeret med såpe og vann. Kontroller at veggene er helt ren og at ingen maling, sot eller asken forbli innenfor. Tillate en murstein brennkammer til tørre over natten. Murstein må være helt tørt før du bruker maling. Plass en plass oppvarmet inne Gi avskjed å få fart på tørketid. En metall brennkammer krever bare en time av tørketid.

•Dekk malere tape og avis alle overflater du ikke har tenkt å male. Lå en klut lerret på gulvet i området av brennkammeret. Dette hindrer maling drypper på områder som ikke er ment å være malt.

•Apply en galvanisert metal etsning primer en metall brennkammer. Primer kan malingen til å følge den glatte overflaten og forhindre peeling. Bruke en høy temperatur primer på en murstein brennkammer. Tillate primer tørke i fire timer.

•Apply den høye temperaturen male over primer ved hjelp av en pensel eller rull. Valsen vil produsere en finere finish. Bruk maling pensel fylle i hjørner og andre små områder hvor en roller ikke passer.