Hvordan å male Cabinet hengsler

August 1

Den beste måten å oppdatere kjøkken raskt og effektivt er ved å endre kjøkken cabinetry. Som kan omfatte restaurering eller oppdatering av skap seg selv eller å endre cabinet maskinvare. Når ny maskinvare er utilgjengelig for budsjettet, kan maleri cabinet hengsler være det beste alternativet for deg. Maleri cabinet hengsler kan imidlertid være vanskelig hvis det ikke gjøres riktig. Nedenfor er instruksjoner for males cabinet hengsler.

Instruksjoner

•Decide hvis du vil bruke samme eller en annen farge maling gjøre hengslene.

Velg typen og fargen på maling brukes. Vær oppmerksom på at det blir enklere å lage en lysere farge hengsel mørkere enn å slå en mørk hengsel lettere.

•Kontroller riktig Kjøp nødvendig for å fullføre prosjektet. Husk å skrive før du går shopping for ikke for å glemme alt som er nødvendig.

•Fjern hengslene som skal males fra kjøkkenskapet. Husk å bruke de riktige verktøyene for fjerning for ikke for å ødelegge hengslene eller deres skruer.

•Plasser skitne hengsler i en degreasing agent som Goo Gone eller 20/20 fjerne matrester, støv og skitt og alt annet som havnet i stykker. Det kan være nødvendig å rense hengslene med en stiv tannbørste å fjerne alle løs rusk.

•Rinse hengslene. Kontroller at de er helt tørre før du går videre til neste trinn.

•Prepare hengslene for malingen du har valgt å bruke. Metoden som brukes av forberedelse vil avhenge litt av maling på hengslene opprinnelig, tilstanden til maskinvaren og maling du vil bruke til å gjøre om maskinvaren. I de fleste tilfeller gjelder imidlertid følgende i noen form.

•Bruk stålull eller sandpapir for å jevne ut alle knicks, riper eller andre problemer i maskinvaren. Ideen er ikke nødvendigvis å fjerne eksisterende malingen selv om skrubbing det opp litt vil hjelpe primer og ny maling følge bedre.

•Prime hengslene ved hjelp av riktig type for maling som brukes. Følg instruksjonene på primer nøyaktig.

•Test ny maling på innsiden av en av hengslene å sikre at det vil følge overflaten slik du ønsker. Hvis ja, så fortsette til neste trinn. Hvis ikke, må du kanskje bytte maling eller et andre lag med primer.

•Paint kabinettet hengsler bruke maling valgt, være forsiktig med å la det glob i hengslene. Ellers malingen kan forstyrre den riktige funksjonen av hengselet og maling kan sprekk og løsner lett.

Tips og advarsler

  • Hvis mulig, kan du fjerne forrige maling fra cabinet hengsler før oppdatering. Dette trinnet vil bare være mulig med visse typer akryl og emalje maling som løses i høyre støvsugeren. Spray maling fungerer bedre for maleri hengsler fordi det er lettere å kontrollere hvor mye maling påføres i én omgang. Velg maling egnet for materiale hvorav hengselet er laget. Velg høy kvalitetsmaling i stedet for noe billig som ikke kan overholde riktig eller vare lenge. Bruke maling i tynne selv frakker, la hver strøk tørke før en annen.
  • Aldri prøve å male over skitne hengsler. Maling kan følge midlertidig, men det vil være underlagt peeling og flassing bort. Ikke bruk stålull eller sandpapir på strukturert hengsler. Bruke utstyr som hansker og en maske når du arbeider med maling.