Hvordan å male asfalt

October 3

Hvordan å male asfalt

Asfalt sliping er nødvendig når legge en innkjørsel eller parkeringsplass. Asfalt sprekk med endringer i temperatur og bruk. Overliggende asfalt legger et 1.5 til 2,5 tommers lag over toppen av eksisterende asfalt. Selv om dette gir styrke, kan det skape oppvokst områdene som vil bli tripping farer eller negativt påvirke drenering i området. I disse tilfellene underliggende asfalten må bakken ned eller fjernet før overlegget legges. Det finnes en rekke verktøy som er utformet for bruk i asfalt sliping.

Instruksjoner

•Examine oppkjørselen og bestemme hvilke oppvokst områdene må fjernes. Asfalt kan spenne med fuktighet og temperatur endringer. Bestemme hvor drenering må forbedres og merke disse områdene tydelig med fortauet kritt.

•Ikke din beskyttende utstyr og sette asfalt sliping tilbehør til din fleks. Vinkelsliperen er egnet for små jobber som en innkjørsel, men du trenger å ansette en asfalt slipemaskin for større jobber som parkeringsplasser.

•Grind asfalt rundt hevet området. Når du har kuttet rundt asfalt, bruke spade for å fjerne den. Plass den i hjul gravhaug og kast ansvarlig.

Tips og advarsler

  • Kompakt det underliggende substratet før overliggende asfalt.