Hvordan å Lure huse fluene

August 29

Hvordan å Lure huse fluene

Husfluen er en vanlig plage i mange hjem. De overføres i søpla. Selv du holde et ryddig hjem, små hauger av rusk skjule under kjøleskapet, i kjelleren eller utendørs i nærheten av Vinduer eller dører der flyr ofte invadere ditt hjem. Fordi de feed på søppel, plukke fluer naturlig opp bakterier. Selv om de fleste sykdommer båret av fluer sjelden overføre til mennesker, utgjør tilstedeværelse av fluer i hjemmet fortsatt en liten helserisiko. Kjemisk sprayer drepe flyr fort, men de er ikke det beste valget for hjem med kjæledyr eller små barn. Naturlig fly kontroll, kan du lure fluer i hjemmelaget feller.

Instruksjoner

•Plasser et fly attractant innenfor en mur krukke. Oktenol selges i noen hagearbeid butikker, ofte med flue feromoner. Gjør det selv Oktenol inkluderer gamle fisk, kjøtt og andre protein avfall, samt gjæret melasse eller foreldet øl.

•Fyll glasset med tomme med såpevann. Når lokket i glasset av attractant, overtrykkes såpevann fly. Såpe reduserer overflatespenning vann, drukne fluene når de blir fanget i den.

•Sikker papir til toppen av glasset med en strikk.

•Skjære en krone-størrelse hull i midten av arket. Fluer lokkes gjennom hullet av den attractant lukt, men de finner det vanskelig å navigere tilbake ut av hullet etter fôring. Dette holder husfluen fanget i glasset lengre, øker muligheten for drukning i såpevann.