Hvordan å Luke spise plenen

December 25

For fleste, en del av å eie et hjem betyr hagen. Klippe gresset er en av de viktigste oppgavene. Dette må gjøres én eller to ganger hver uke. Gressklippere brukes oftest for denne oppgaven. Det er imidlertid også mulig å klippe gresset med gress trimmer. Når du bruker en trimmer å klippe gresset, sørg for at du bare kuttet omtrent en tredjedel av gress høyden. Kutte av for mye vil understreke gresset og føre til tynne ut og bli brun.

Instruksjoner

•Start motoren på din gress trimmer. Holde øverste håndtaket med én hånd og klem på avtrekkeren for å holde din trimmeren kjører. Holde bistå håndtaket, i sjakten, med den andre hånden.

•Hold leder av klippeverktøyet nesten parallelt med bakken. Senk klippeverktøyet ned til spissen av strengen er klippe gresset på ønsket høyde. Flytt klippeverktøyet fra høyre til venstre over gresset å kutte den.

•Trykk trimmeren hodet på bakken å fremme trimming strengen. Fortsett å flytte over plenen, holding klippeverktøyet nivå og jevn, før hele plenen har blitt kuttet.

•Vri klippeverktøyet slik at hodet er vinkelrett med bakken. Senk klippeverktøyet til strengen berører bakken. Arbeide strengen ned hele lengden på kanten av fortauet, på begge sider.

•Release på avtrekkeren for å stoppe din gress trimmer.