Hvordan å Luke murstein uteplass

November 17

Hvordan å Luke murstein uteplass

Ugress kan gjøre en nydelig murstein uteplass ser ut som en jungel. De trenger bare en liten sprekk eller kløft i klossene for plass til å vokse. Sollys og vann gir andre plante nødvendigheter. Du kan gjenopprette din gårdsplass tidligere attraksjonen ved å trekke ugress eller plante-drapet ingredienser. Noen av ingrediensene er mer naturlig enn andre vil ikke skade miljøet. En polymere sand kan også bidra til å fylle disse patio tomrom at ugress vokse.

Instruksjoner

•Mechanically pakke ut ugress. Dette betyr manuelt fjerne dem ved å dra ugress opp fra roten. Ta eller knip bunnen av ugress å fjerne så mye som mulig. For bredt hull mellom murstein uteplass ledd, kanskje du kunne grave ugress opp med hendene eller en liten spade.

•Fyll eddik på ugress. Dette er en miljøvennlig måte å drepe ugress.

•Apply blekemiddel eller et ugressmiddel til ugress. Disse kjemikaliene er ikke så miljøvennlig som eddik, er de effektiv på Luke kontroll.

•Sprinkle salt på ugress. Det vil fjerne fuktighet fra ugress, forårsaker dem til å tørke ut og dø. Det kan også somle i jord og hindre fremtidige ugress vokse. Bruke salt med forsiktighet, da den kan lekke inn i bakken og påvirker i nærheten planter. Salt kan også blandes med vann ved å legge £ 1 per gallon av vann og sprøyting blandingen ugress.

•Apply polymere sand. Feie polymere sand i murstein uteplass ledd. Det vil fylle tomrom og redusere der ugress vokse.