Hvordan å Luke en blomst seng

April 21

Hvordan å Luke en blomst seng

Ugress forstyrre dekorativ blomst vekst ved å stjele luft, sollys og næringsstoffer fra jorda, ifølge North Carolina State University. De har også muligheten til å mar estetiske kvaliteten på nøye planlagt blomsterbed. Hager kan ha årlige Luke problemer, sommer angrep og vinter invasjoner. For å bekjempe ugress vekst, må gartnere bruke både pre emergent og post emergent plantevernmidler. Pre emergent plantevernmidler hindre ugressfrø spirende, mens etter emergent plantevernmidler drepe eksisterende ugress. Det er viktig å velge den rette til rett tid å redusere din weed befolkningen.

Instruksjoner

•Spray blomst seng med en pre emergent ugressmiddel tidlig om våren etter de siste frost. Pre emergent ugressmiddel skal sprayet tre uker før flerårig, gresskledde ugress eller sommer årlige ugressfrø spire. Crabgrass, som ofte invaderer hagen senger, trenger jorden til å varme opp til 60 grader Celsius til germinate. Bruke pre emergent ugressmiddel uker før jord temperaturer varm opp.

•Apply en selektiv etter emergent ugressmiddel til din ugress. Identifisere ugress før for å velge riktig Plantegiften som har kjemisk et bestemt ugress. Det finnes tre typer ugress: gress, Starr og Bredbladet. Gresset har trekantet tips, Starr har avrundede tips og Bredbladet ugress er fargerike. Kontroller at plantegiftens etiketten indikerer det dreper imponerende ugress.

•Dig opp ugresset som vokser i nærheten av treet planter. Treet planter er følsomme for herbicides, så det er bedre å grave opp nærliggende ugress i stedet for å utsette dem for kjemikalier.

•Mulch rundt blomster. Spre en 3 - til 4-tommers lag mulch rundt blomster for å holde ugress fra voksende ved din blomsterbed.

•DIP en pensel i et bredt spekter ugressmiddel som inneholder glyfosat. Maling Plantegiften av sta ugress i blomsterbed. Pass på at du ikke spray dekorativ planter. Glyfosat drepe av noe som det kommer i kontakt med.

Tips og advarsler

  • Installere hage kanter rundt blomsterbed hindre gress ugress i å invadere din hage.
  • Ikke bruke pre emergent ugressmiddel på blomst sengen hvis flowers vann vekt.