Hvordan å løsne skruene

March 29

Folk som utøver en skrutrekker ofte mestre et gammelt munnhell som hjelper dem husker hvilken retning for å stramme og løsne skruene: "Righty-tighty, lefty-loosey" Grunnlaget for ordtaket er å slå skruene til høyre for å stramme og slå skruene til venstre for å løsne dem. Bevæpnet med denne grunnleggende informasjon, kan du løse skruer vellykket. Hvis du har problemer med fast skruer, kan du direkte noen felles innsats, men med fasthet, bør du lykkes.

Instruksjoner

•Velg en skrutrekker som passer hodet av skruen perfekt. En perfekt passende skrutrekker vil være stramt i skruehodet uten noen bevegelse når det er i posisjon. Sikre at skrutrekkeren passer helt inn skruens sporet. Med en skrutrekker med lange håndtak, får du mer innflytelse for å løsne opp stramme skruene.

•Sett inn skrutrekkeren i skruen hodet og slå skrutrekkeren til venstre for å løsne skruen. Hvis skruen løsner umiddelbart når du deaktiverer skrutrekkeren, kan du fortsette å slå til du fjerner skruen helt.

•Trykk på slutten av inn en gang eller to hammer hvis skruen ikke umiddelbart løsne når du slår skrutrekkeren til venstre. Slagene med hammeren bør Løsne skruen i sin hullet.

•Vri skrutrekkeren til venstre for å se om den hammerslag løsnet skruen nok å slå den.

•Plasser skrutrekkeren i sporet på skruen og hold den oppreist med én hånd. Forstå skrutrekkeren ca 2 inches over skruen med en skiftenøkkel. Stram skiftenøkkelen sikkert rundt skrutrekkeren. Bruke den andre hånden mens du holder skrutrekkeren oppreist med én hånd, rotere skiftenøkkelen til venstre. Ofte vil mer innflytelse av skiftenøkkelen løsne en stram skruen. Legg ikke så mye makt i å snu skiftenøkkelen at du bøye skrutrekkeren.

•Squirt en liten mengde smøreolje rundt skruen. Slå skrutrekkeren igjen til venstre for å se om den beveger seg.

Tips og advarsler

  • Ikke strip skruer under prøver å fjerne en sta skrue. Når du fjerner en skrue, skrutrekkeren roterer rundt i skruehodet men løsne ikke skruen. Dette resulterer i sporet i skruehodet seg bort, gjør det umulig å stikk skrutrekkeren i skruens sprekk å løsne den. Hvis skruen ikke flytte med metoden du bruker, stopp og prøv en annen metode.