Hvordan å løsne Jimmy bolter på et toalett

August 22

Hvordan å løsne Jimmy bolter på et toalett

En av de største problemene med reparere alle slags avløp eller lampen er at vann, over tid forårsaker muttere og bolter mot rust sammen og gjør dem nesten ugjennomtrengelig for fjerning. Ut boltene som fester toalettet på gulvet er del av en toalettet flens knyttet til avløp, med to bolter som stikker gjennom flensen, noen ganger referert til som "Jimmy bolter" men bedre kjent som flens bolter. Fordi lederne av bolter ikke er tilgjengelige for fjerning, krever for å løsne dem fjerning av mutteren.

Instruksjoner

•Shut av vannet som fører til toalett tank. Bak toalettet er det en ventil. Lukke det ved å dreie på håndtaket til den stopper. Kontroller er som flushing toalettet. Hvis tanken ikke fylle, er det av.

•Finn to flensen bolter midt på hver side av toalettet på sin base. Plasthetten dekker vanligvis dette. Fjern plast hetten ved å løfte det eller litt kronglete som du løft det av.

•Kontroller nøtter på bolt å sikre de ikke er brutt. Bruk en stålbørste mutter og tilgjengelig bolt, børsting for å fjerne rust.

•Vacuum opp rust flak og inspisere bolter igjen. Fortsette med ledning penselen til bolten ikke lenger ser rustne, men det kan fortsatt ha en brun farge.

•Soak mutter og bolt trådene med en væske tråden loosener produktet for å bryte ned rust mellom mutter og bolt. La den sitte i om to eller tre minutter som det soaks.

•Still 5/16 lukket-end skiftenøkkel på mutteren og slår det litt mot klokken og deretter klokken. Gjenta denne fremgangsmåten, snu en halv sving mer mot klokken enn klokken. Du gjør dette, det renser trådene og legger mindre belastning på bolten som den fjerner mutteren sakte. Gjenta til mutteren kommer av den koblede skrue.

•Gjenta denne prosedyren på den andre siden.

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger på å fjerne toalettet, koble fra vannet ventilen og sikre hele toalett og tanken er tom. Etter fjerner flens nøtter, løft toalettet fra flensen og sett det til side. Forkaste voksen ring og erstatte med en ny. Erstatt flens bolter med messing seg å sikre de ikke rust i fremtiden.
  • Bruk vernehansker og vernebriller når du arbeider med avløp. Dekk flensen med en klut eller stykke plast når toalettet er av å forebygge kloakken gasser fra å rømme i rommet og holde ting falt drainpipe.