Hvordan å løsne Delta angi skruen med Allen fastnøkkel til å fjerne håndtaket

March 21

Hvordan å løsne Delta angi skruen med Allen fastnøkkel til å fjerne håndtaket

En enkelt-håndtak, sete og våren Delta tappekran benytter en ensom festeskruen koble håndtaket til kranen kroppen. Fjerne denne festeskruen krever en Allen fastnøkkel, som er en L-formet hex nøkkel spesielt beregnet på anfall Sekskantet skruen hoder.

Instruksjoner

•Twist både varmt og kaldt vann ventiler med klokken, så mye som mulig, for å slå av vannet til kranen. Finn ventilene under vasken og mot veggen, for en badet eller kjøkkenet vask kran. Heve Delta kranen håndtaket rett opp, til fullt på stillingen, og holde håndtaket i denne posisjonen. Dette gjør noe vann igjen i linjene strømme ut av tuten og gir deg klare tilgang til festeskruen.

•Sett slutten av en 1/8-tommers Allen fastnøkkel i festeskruen ligger i bunnen av håndtaket. Tvinn skiftenøkkelen klokken for å løsne skruen. Teste håndtaket tetthet med én hånd, som Allen-fastnøkkel trekkes festeskruen videre av håndtaket. Fortsett å Allen fastnøkkel klokken til håndtaket er løs nok til å fjerne fra kranen kroppen. Ikke festeskruen helt ut av håndtaket. Fjern Allen fastnøkkel fra festeskruen.

•Trekk håndtaket opp, løfte håndtaket av kranen kroppen, og avslørende tappekran hetten under.