Hvordan å løse drenering problemer for en Agapanthus

January 16

Agapanthus orientalis, eller "Lily of the Nile" er en sommer-blomstring pære som når en høyde på 2 til 4 føtter, produsere store, sirkelformet klynger av blå blomster. Vakker i masse eller enkelt beplantning, krever dette staude godt drenert, sandholdig jord. Vilkår som er for fuktig får pære å råtne. Anlegget agapanthus pærer 24 inches hverandre, og de fyller ut i klumper etter noen år, å legge til farge og drama din sommerhagen.

Instruksjoner

•Dig 12-tommers dype hull nær agapanthus med en spade. Fylle hullet med vann. Det tar mer enn 12 timer å renne helt, vet du du har drenering problemer.

•Plasser et kubikkyard hver av torv, sand og økologisk hage soil i et nærliggende område. Bland det godt med en spade, spade eller hendene til du har en dyp, rik blanding.

•Dig ut agapanthus lyspærer med en spade og sette dem i en bøtte med vann å redusere støt mens du endre planting området.

•Till den nye jorden i dårlig drenering jorden med tilling maskin, eller ved hjelp av en spade for å snu, grave og bland. Det er ikke nødvendig å handlevogn borte gamle jord. Du er faktisk heve plante området med ca 12 inches.

•Replant agapanthus pærene, avstand dem 24 inches hverandre og dekke dem til roten kronen pære. Tamp jorda fast over siden røtter å fjerne luft mellomrom som kan tørke dem ut.