Hvordan å lodde toalett linjer

February 27

Hvordan å lodde toalett linjer

Toaletter krever en supply linjen som er koblet til både en fylle ventil inne toalett tank og en vannlinjen ventil som er koblet til en spire ut i gulvet eller veggen. Koble til rør for toalett krever bruk av en vannforsyning linje designet spesielt for toaletter. Dette er vanligvis flettet PVC eller metall linjer som forhindre lekkasje eller sprengning i de fleste tilfeller. Rørleggertjenester en toalett-tilkobling er en enkel prosess som krever bare en grunnleggende nivå av avløp kunnskap.

Instruksjoner

•Start kuleventil på viktigste vannlinjen 90 grader med klokken for å slå av strømmen av vann til hele huset. Dette vil hjelpe minimere lekkasjer og sprut under avløp arbeidet.

•Locate stubben der i nærheten av toalettet. Stubben ut er en utsatt del av rør som har en vannlinjen ventil knyttet til det og er vanligvis plassert på gulvet eller direkte bak toalettet.

•Plasser en 3/8-tommers komprimering vannlinjen på gjengede enden av vannet ventilen. Aktivere mutteren vannlinjen klokken til stram for hånd, etterfulgt av 1/4 slå med en skiftenøkkel å sikre tilkoblingen.

•Sett den andre enden av vannlinjen på gjengede enden av toalett fylle ventil. Fyll ventilen er plassert under toalett tank. Drei mutteren med klokken til tett hånd, etterfulgt av 1/4 slå med en skiftenøkkel å sikre tilkoblingen.

•Start viktigste vannlinjen kuleventilen 90 grader mot klokken for å starte strømmen av vann til huset.

•Return til toalett og slå vann ventilen på toalettet mot klokken til håndtaket stopper. Du skal høre vannet rush til fyll ventilen i toalettet som du slår, med vannet brusende raskere til håndtaket stopper.

•Test forbindelsen ved flushing toalettet og la den fylle.