Hvordan å lodde to elektriske ledninger sammen

August 4

Hvordan å lodde to elektriske ledninger sammen

Denne artikkelen vil beskrive hvordan å lodde to elektriske ledninger sammen riktig så felles ikke vil nesten vare evig og korroderer eller løsner.

Instruksjoner

•Denne bildet viser to ledninger som skal loddes sammen. Også vist i bildet er en wire stripper som brukes for stripping isolasjon av ledninger. Stripping kan også gjøres med en kniv.

•Denne bildet viser ledningene om isolasjon tilbake ca en halv tomme eller så. Denne dimensjonen er ikke kritisk. Ledningene må bare ha nok wire viser å være lett loddet til hverandre.

•Viser dyppe en av ledningene i tinning fluks. Hver ledning vil være dyppet i flux like før lodding. Dette er et kritisk punkt. Fluks er nødvendig å kjemisk rydde ledningen slik loddetinn vil følge riktig kobber. Hvis fluks ikke brukes sjansene for å få en dårlig lodding felles er nesten garantert. Dårlig loddet leddene har en tendens til å varme opp og sjansene av dem kommer fra hverandre er veldig bra.

•Hvis du har noen varme shrinkable rør nå er tid å ta litt av det over ledningene før du blir med dem. Linje opp to av ledningene parallelle og berøre hverandre, varme opp lodding pistol og smelte noen lodd over felles, strømmer det jevnt langs hele felles.

•Denne viser Tinning fluks (det er noen ganger kalt lodding paste) og roll loddetinn. Fluks er konsistensen av vaselin og det stikker lett til ledningen hvis du bare dyppe slutten av ledningen inn i den. Trenger en pensel eller noe. Loddetinn er rosin kjernen og bly gratis. Det er viktigst å bruke rosin kjernen. Noen ruller med loddetinn har syre i dem, og dette vil føre til en elektrisk felles. Ikke bruk den.

•Når du får to ledninger loddet sammen det er tid til å skyve den varme shrinkable slangen over felles og varme den opp med en kamp eller lettere krympe. Du må holde det to telegrammer isolert fra hverandre eller en kort vil utvikle. Du kan bryte felles med elektriske tape Husk å holde ledningene atskilt. I dette tilfellet varme krympe røret ble brukt og det er dekket med flytende elektriske Tape.Jobben er fullført.

Tips og advarsler

  • Det kan ikke understrekes nok at tinning flux må brukes når lodding kobber sammen. Hvis ledningen tilfeldigvis aluminium loddetinn ikke vil holde seg til den.
  • Bruk vernebriller for å hindre eventuelle spatters fra å komme inn i øynene.