Hvordan å lodde stål til messing

January 20

Hvordan å lodde stål til messing

Sølv lodding er den beste metoden for å bli med messing og stål; Det er billig, gir sterk, ductile ledd og krever lite rengjøring etterpå. Ideell for DIY Rørleggertjenester reparasjon, og bruker en kapillær handlingen der leddene praktisk talt gjøre seg, sølv lodding er en tilgjengelig metode for begynnelsen metal arbeidere interessert i å bli disse to svært ulike metaller og vil produsere en lekkasje stramme felles når utført korrekt. Sølv i sølv lodding er virkelig en sølv inneholder legering, som smelter ved en temperatur over 840-grader Fahrenheit, men godt under smelter poeng av messing og stål.

Instruksjoner

•Kontroller at passformen til fugene mellom stål og messing elementene. Passe godt for sølv lodding er en flush felles mellom deler med mindre enn 1/32 tommers mellom to. Messing utvides mer enn stål når oppvarmet, så hvis lodde en messing rør inne en stål passende tillate litt mer plass på felles enn hvis lodde en stålrør inni en messing passende.

•Separat to elementer. Skrubbe hver rengjøring av rust og skitt med en stålbørste og tørk fri for olje og fett med en ren klut fuktet i de smøring løsemiddel. Smuss, rust og fett på overflaten av metallet vil hemme dannelsen av et sterkt bånd under lodding.

•Apply flux rikelig til begge sider av hjelp flux penselen. Flux forhindrer dannelse av nitrogenoksider under lodding og endrer farge ved enkelte temperaturer, noe som reduserer sjansene for overoppheting metaller. Er en kjemisk hvit lim ved romtemperatur som endres til et vann konsistens når stål og messing base metaller er varm nok til å smelte sølv legering.

•Arrange stål og messing sammen på firebrick og sikre felles med tyngdekraften, klemmer, keramiske murstein som rekvisitter eller alle tre. Satt på sikkerhet skinnhansker og sveising beskyttelsesbriller. Samle flint spissen og sølv legering filler stangen i nærheten.

•Åpne ventilen acetylen fakkelen og lys flammen med flint striker. Åpne oksygen ventilen for å opprette en oksiderende flamme, som er lang med en stor og god blå ytre membran og en liten, kraftig pekte hvite indre membran. Passere den ytre membranen av flammen jevnt over både metaller til å opprette et jevnt varm overflate, ser fluks nøye for endringer.

•Bevegelsessensoren opp filler stangen når fluks blir flytende. Berør tuppen av stangen til felles uten peker fakkelen flammen direkte på den. Sølv legering av turen vil smelte og flytte raskt til felles hvis base metaller er tilstrekkelig oppvarmet. Fjern flammen fra felles, slå av oksygen ventilen, deretter slå av acetylen ventilen.

•Tillat metallet avkjøles til romtemperatur, deretter slukke felles i varmt vann å sprekk fluks av overflaten av felles. Pensle grundig med en stålbørste fjerne sist av fluks, som er skadelig og kan svekke felles over tid.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene med oksygen-acetylen fakkelen for lagring og bruk for å unngå skade forårsaket av tank eksplosjonen eller varm flamme.
  • Alltid forsterkes i et godt ventilert område å unngå innånding av giftige gasser.