Hvordan å lodde kobber Wire

July 31

Hvordan å lodde kobber Wire

Det er mange elektronikk prosjekter som krever lodding ferdigheter. Lodding kan også brukes til å opprette metall-arbeid objekter eller former for kunst. Kanskje har du en liten elektronisk enhet som et leketøy, med en brutt wire. Du kan fikse det ved hjelp av en loddebolt, så lenge du følger de grunnleggende reglene i lodding kobberledninger.

Instruksjoner

•Still ut alle deler å lodde. Lodding jern er ekstremt varme, ikke legge det ned mens du er på utkikk etter den neste delen å lodde. Du kan kjøpe en lodding kit, som inkluderer en lodding pistol og base, svamp og loddetinn. Eller du kanskje allerede har noen komponenter som loddebolt. Sette på alle verneutstyr.

•Plugg i loddebolt. Plass loddebolt i stativet. Lodding jern vil ta noen minutter å varme opp. Bare varme den opp når du er klar å gå. Dette hindrer utilsiktet forbrenninger eller branner. Få din svamp våt og deretter vri ut vannet. Ideen er å ha en fuktig svamp, ikke en soaking i vann.

•Kontroller produsentens instruksjoner for riktig effekten for bestemte elektronikk prosjektet. Elektroniske komponenter krever en viss mengde varme. For mye varme kan smelte delen du prøver å lodde. Lodding strykejern kommer i forskjellige wattstyrke utganger, så sjekk for riktig effekten vurdering.

•Apply spissen av loddebolt å våt svamp å endre spissen ren. Renslighet er et must for god loddetinn leddene. Hold loddebolt til delen du er lodding. Tenk på holder en penn eller blyant. Unngå kontakt med tips eller varmeskjold; begge kan nå 400 grader i temperatur.

•Hold loddetinn leddet du prøver å lodde. Plass tuppen av loddetråd der loddetinn jern tips og del du er lodding møtes. Hold loddetinn på plass i noen sekunder til loddetinn begynner å strømme. Fjerne loddebolt før du bruker for mye varme. Inspisere felles. Felles bør ligne en kuppel og være skinnende. Det ikke kan bruke litt mer loddetinn å bygge opp felles. Ikke glem å feilfri din loddebolt ofte på våt svamp.

Tips og advarsler

  • Praksis lodding så mye som mulig. Det tar litt øvelse å få god ledd. Bruke noen gamle tilkoblinger eller ødelagt elektriske komponenter og praksis din lodding starte et større prosjekt som lodding ledninger.
  • Alltid har en førstehjelp kit og brannslukkingsapparater på side for mulig nødhjelp.
  • Lodding ikke-kobber wire vanligvis bare krever en annen loddetinn som er egnet for si aluminium ledninger. Varmeinnstillinger kan være forskjellig for.
  • Lodding jern er varmt, så hold den i stativet hver gang du ikke bruker den. Noen lodd inneholder bly, så vask hendene godt etter lodding.