Hvordan å lodde kobber til kobber

May 21

Hvordan å lodde kobber til kobber

Kobber rør og andre kobber deler kan soldered bruker ulike metaller med lavt Smeltepunkt. Tradisjonelt bly legeringer har blitt brukt for lodding kobber, men dette har falt fra tjeneste i de senere år på grunn av blyforgiftning bekymringer. I dag, er kobber vannrør loddet med blyfri flux og sølv legeringer. Bly legeringer brukes fortsatt for lodding ledninger, komponenter på kretskort og andre kobber-begynte programmer. Uavhengig av legeringer som brukes, er teknikker i utgangspunktet de samme.

Instruksjoner

Svette kobber rør

•Rengjør utenfor slutten av kobber rør med en emery klut før det er skinnende lyse. Rengjør innsiden av kobber passer med passende penselen.

•Fargeringer enorme mengder med fluks på slutten av kobber rør, belegg hele omkretsen. Gjenta på innsiden av kobber montering, dekker hele overflaten røret passer inne i.

•Sett røret til montering. Lyset lykt og varme montering jevnt. Av og til berøring sølv loddetinn til tidspunktet for montering og røret. Hvis det begynner å smelte, kan du fortsette å bruke loddetinn rundt hele felles. Fortsette oppvarming felles i noen sekunder.

•Vri fakkelen av og la den felles avkjøles i noen sekunder til loddetinn begynner å stivne. Vil du se loddetinn endre fra en skinnende overflate til en som er duller og ligner på ubrukte loddetinn på roll. Tørk forsiktig av felles med våt rag fjerne fluks.

Lodding kobbertråd

•Rengjør solid wire emery klut og fjerne alle emalje hvis det ble brukt til coat ledningen. Ren pads et kretskort med en blyantviskelær. Kontroller tilkoblingen ved vridning ledningene sammen eller sette inn ledningen inn i et hull i et kretskort. Strandet ledningen kan ikke renses, i dette tilfellet må loddebolt.

•Apply litt over rosin kjerner loddetråd til loddebolt spissen. Jernet er varmt nok når loddetråd smelter du berører loddetråd til spissen. Ved strandet ledning, bruk loddebolt å varme tråder og smelte litt rosin kjerner loddetinn på dem for å gjøre en solid kabelände i forberedelse for tilkoblingen. Dette kalles tinning.

•BEGIN oppvarming forbindelse med loddebolt. Noen ganger touch loddetråd til tilkoblingen. Når den smelter, kan du fortsette å bruke litt loddetinn til tilkoblingen er dekket.

•Fjern jern fra tilkobling og retur jern til holderen eller stå. La tilkobling avkjøles helt før du berører ledningene.