Hvordan å lodde en tett vask

August 19

Hvordan å lodde en tett vask

Tette vask er et vanlig husholdning problem forårsaket av mat, hår og andre stoffer som bygge opp og sette seg fast i et rør. Avhengig av alvorlighetsgraden av tresko, kan det forårsake en vask renne langsomt eller ikke i det hele tatt. Fleste tresko kan fjernes uten å måtte ringe en rørlegger, ofte uten bruk av sterke kjemikalier som ikke kan engang være effektiv.

Instruksjoner

•Vri på vann og la vasken fylle delvis. Hvis vasken er dobbel eller trippel vask, plassere våt filler i avløp på andre vasken åpningene hindre dem i å fungere som kanaler for avløpet du prøver å fjerne; Hvis vasken har et overløp hull eller vent, kan du bruke en våt rag for å lukke den, også.

•Plasser et stempelet i vasken, dekker det tette avløpet stempelets hode. Trykk ned å opprette sug, så Kast avløpet på samme måte som du ville tette toalett. Hvis du satt våt filler i andre avløp eller overflyt åpninger, hindrer de luft eller vann viderekoblet slik at det vil holde fokus på tresko.

•Fjern drain trap med en pipe skiftenøkkel hvis stuper avløpet fungerer ikke. Plasser en bøtte under fellen å fange noe vann igjen i dreneringsrør, og hell vannet i fellen inn i bøtte. Undersøke fellen for å se om tresko er plassert i den. Hvis du finner den, fjerne den med en skrutrekker eller annet verktøy.

•Bruk en lommelykt å sjekke dreneringsrør kommer ned fra vasken for å se om tresko er plassert der. Hvis du ikke finner tresko i datakanalen, må det være i "stubout" rør som går inn i veggen.

•Sett kabelen fra en kabel kvernen i stubout røret, flytte den i før du møter motstand. Dra en annen 18 inches av kabelen ut av kvernen låse kabelen og begynne å dreie kvernen sveiv mens skyve frem. Trekke kabelen ved å skru mot klokken og trekke tilbake hvis det blir hengt opp, begynn skyve frem igjen. Lås opp kabelen og trekke ut en ekstra lengde om nødvendig. Fortsette å arbeide på tresko til kabel kvernen kan bevege seg fritt i røret, og deretter låse den og trekke det fullt.

•Koble avløp fellen. Slå på varmt vann og la det kjøre i noen minutter slik at tette rusk ikke har fanget på noe annet i røret og opprettet en annen tette. Hvis vann starter sikkerhetskopiering, stupe vasken igjen og bruke kabel kvernen igjen, om nødvendig. Tømme avløp med varmt vann etter ytterligere stuper eller kvernen arbeid å fjerne resten av tresko.