Hvordan å lodde en Sump pumpe inn i et hus

February 9

Hvordan å lodde en Sump pumpe inn i et hus

En sump pumpe vil beskytte hjemme mot flom av trygt fjerne vann fra kjelleren området. Når vannet tabellen stiger, er en dupp knyttet til sump pumpen løftet; Dette aktiverer pumpen. Vannet i bassenget er så pumpet utenfor og bort fra hjemmet.

Instruksjoner

Finne den laveste delen av underetasjen og merke en linje rundt opp ned sump bassenget. Bruk en jackhammer for å bryte betong fra området der sump pumpen vil sitte. Fjerne betongen. Bruk en spade til å grave hull dypt nok sette bassenget. toppen av bassenget skal flush med gulvet.

•Wrap filter stoff rundt utsiden av bassenget; Dette vil stoppe bassenget fra fylling med leire og silt. Lavere bassenget i hullet. Hvis det er allerede vann i hullet, fyller bassenget når du senker den i. Når bassenget er plassert på bunnen av hullet, legge til et par inches av grus. Legge en stein utleggermaskin på grus, sikre det nivå. Lavere pumpen i bassenget og på utlegger. Hvis pumpen sitter for høyt eller for lavt, legge til eller fjerne grus, som nødvendig.

•Koble tilbakeslagsventil til pumpen og skruen klippet stramt rundt pumpens plast tømmeslangen med en flat-head skrutrekker. Presse en lengde av PVC-rør med en diameter på 1 1/2 inches i den andre siden av samlingen sjekk ventil og stram utklippet på denne siden. Kjøre røret til veggen og deretter opp veggen til en posisjon over bakkenivå. Bore et hull gjennom ytre veggen av huset som er litt større enn 1 1/2 inches med et hull så. Fortsette 1-1/2-tommers-diameter PVC-rør gjennom veggen og utvide den utenfor. Stopp røret når karakteren er tilstrekkelig til å bære vann fra huset.

•Mix nok betong fylle i området rundt toppen av bassenget hvor gamle betongen ble fjernet. Bruk en hakke eller spade bland betongen i et hjul gravhaug eller en stor container, blande instruksjonene på bag. Glatte betongen med en sparkel til betongen er på nivå med underetasjen.

•Plugg pumpen til en stikkontakt. Teste pumpen ved å fylle bassenget med vann.