Hvordan å lodde en øya avløp Vent

June 5

En øy vasken er et vanskelig prosjekt å lodde, på grunn av plasseringen av øya. Det er to måter å håndtere så jobb, men den enkleste av to installerer en luftventilen, også kalt air adgang ventil. Ventilen åpninger vasken ved at luftstrømmen i avløp systemet når avløpet fungerer. På grunn av sin enveis ventil rømmer ingen gass fra avløp systemet, så det er ingen kloakk lukt kommer fra vasken.

Instruksjoner

•Sett en PVC koplingen på slutten av Vaskens P-trap rør ved å tre den på røret. Dette er den vertikale rør strekker seg tilbake fra P-trap.

•Installer en T-montering på toppen av den vertikale dreneringsrør i øya vasken. Denne datakanalen kobles til sakte linje i hjemmet. Mål avstanden fra slutten av koblingen på P-trap røret til T-montering med et målebånd.

•Skjære en lengden av røret for å møte målene i trinn 2 med en banalisere så. Installere røret mellom T-montering og koplingen. Sett inn adgang luftventilen på T-montering. Hvis ventilen ikke passer, trimme ned den loddrette dreneringsrør med en baufil.

•Disassemble rør og koplinger. Coat alle kantene med PVC lim og Monter koblinger, rør og vent. La denne installasjonen tørr for fire til åtte timer eller som rådet av PVC sement instruksjonene.