Hvordan å lodde en godt vann press Tank

September 18

En godt vann press tank er en viktig del av det nye vann-systemet. Når du installerer en brønn for første gang må du lodd i å opprettholde riktig trykk. Når du gjør dette selv, du trenger ikke å betale ut for en rørlegger, og du får erfaring på godt systemet for fremtidige problemer som kan oppstå.

Instruksjoner

•Start av viktigste vannlinjen deaktiverer eventuelle strøm som går til brønnen fra bryteren breaker. Slipp trykket i linjen ved å åpne et trykk og vente til vannet stopper

•Gå til kjelleren og installere T passer mellom de viktigste vannledning som kommer inn i kjelleren. Bruk din PVC kutter til å kutte PVC-rør og gjøre et gap passer T montering mellom røret.

•Apply primer utenfor diameteren på røret og indre diameter på T montering. Deretter bruke et tynt lag av PVC lim på samme områdene og presse T montering på rørene. Slå montering 1/2 omdreining å spre limet og legg den tilbake til stillingen som ønsket.

•Plasser godt trykket tanken i plasseringen du ønsker i kjelleren. Dette kan være hvor som helst i nærheten av de viktigste vannrøret.

•Pipe PVC til undersiden av godt trykket tank. Bruke 90-graders albuene for å gjøre svinger i røret. Dette er vanligvis en 90-graders albue gå ned og å gå ut mot tanken å gå under tanken. Fest rørene sammen følge den samme fremgangsmåten brukes i trinn 3.

•Apply tråden bånd av innpakning tre til fire ganger rundt mannlige tråden montering, og skru den i tanken trykket tett. Fest et stykke rør det vill forlenge fra denne passer til 90-graders albue nedenfor. Følg liming fremgangsmåten i trinn 3.

•Apply primer til utenfor diameteren av denne utvidelsen rør, og på innsiden diameteren på 90-graders albue under godt trykket tank. Bruke limet tynt i samme områder og sitte godt trykket tanken på denne albue slik at forlengelse røret presser i 90-graders albue. Du er nå ferdig med avløp og kan slå godt systemet å teste lekkasjer.